Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
lütfen yardımmmmmmm
benim 2 yıldır baktığım 3 singapur kaplumbağam var şu ana kadar bir sorun yaşamadım ancak şu an bir tanesi hareket etmekte zorlanıyor yakından baktığımda özellikle arka ayaklarının şiş olduğunu fark ettim bu konuda bilgisi olan varmı yardım edermisiniz lütfen
bir arkadaş veteriner klinikte çalışıomuş klinikte kaplumbağalardan anlayan bir veteriner varmış o arkadaşa sor üyelik adını unuttum forumları karıştırırsan belki bulabilirsin kaplumbağana çok üzüldüm inşallah iyileşir :(
şimdi benimki sadece bir tahmin Çünkü nerde hangi şartlar altında besliyorsun ? nasıl bakıyorsun ? besin olarak ne veriyorsun ? herhangi bir kimyasal madde yada ilaç kullandınmı bilemiyorum. Eğer kıyma tavuk salam sucuk peynir gibi verilmesi sakıncalı olan protein ağırlıklı besinlerle beslemişseN böbrekleri iflas etmiş olabilir. Böbrek iflasının tedavisi maalesef pek mümkün değil. Ama tekrar belirteyim benimki sadece uzaktan yol göstermek amacıyla bir tahmin.
acıbadem cad. çimen çayır apartmanı no102 daire 1 petvet veteriner kliniği acıbadem caddesinden geçen minibüslere binin kadıköyden ikbaliye otobüs durağında ineceğiz deyin hemen durağın arkasındayız.yada 3-a otobüslere binin onada ikbaliye durağında incem diyin indirirler.binanın arka cephesine bakıyoruz dikkatli bakarsanız görürsünüz:)
heyy kaplumbağaların nasıl oldu?
arkadaşlar ilginize teşekkur ederim malesef kablumbağam öldü :(