Muhabbet Kuşları

cinsiyet ve yaş konusunda yardım lütfen
arkadaşlar bu mubişi yeni aldım cinsiyeti konusuda (ve yaşı) yardımc olabilirseniz sevinirim. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ayrıca satan adam bunun bir jumbo kırması olduğunu daha büyüyeceğini söyledi. acaba doğrumu?

galiba pek bu işten anlayan yok.

gork merhaba kardeşim aramıza hoş geldin. öncelikle kuşunun 3 aylıktan daha ufak olduğunu söyleyebilirim.. benim tahminim ise 1.5 ila 2 aylık arasında.. ve maşallahı var.. resimden jumbo olup olmadığını söylemek zor ama oldukca iri görünüyor .. onu ancak ilerleyen dönemlerde anlayabilirim. tabi burada benden çok çok daha deneyimli abilerimiz de var.. onlar belki bişiyler söyleye bilirler. ayrıca kuşunun erkek olma ihtimali çok yüksek.( kuşun muhtemelen asyadan gelmiş . .. ve asya kırmalarınında cinsiyeti malesef böyle zor anlaşılıyor sanırım ) ama burnun deliklerindeki beyaz lekeler dişi olduğunu da ifade edebilir. kuşunun göğsünün ( yakalarının arasından itibaren bir resmini gönderirsen net olarak cevap verebilirim.. )

yok be.. senin kuşun bence kesin erkek..

resimler gözükmüyo

dişi ve daha kücük

bilader ayıptır sorması o kuşa nasıl bir yaşama alanı wermişin yha

teşekkürler arkadaşlar resimleri cep ile çekmiştim çok net değiller inşallah bi makina bulabilirswem birde onunla çekip göndericem ilginize teşekkürler

Yanıtlamak için giriş yapın