Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

TEPELİ MUHABBET-4 ADET,İSTANBUL

Elimde ihtiyaç fazlası olan tepeliler satılıktır. Kuşlar tam tepeli,sağlıklı,yavru kızmaları olup şekil ve renk olarak kusursuzdur. 1.tepeli erkek beyaz, 2.tepeli dişi mavi,3.kabak mavi dişi,4.kabak lutino erkek(ikisi de tepeli çiftten çıkmadır)Tek satmıyorum,diğerlerinden istediğinizi çift olarak verebilirim. Alıcı olanlar 0537-6631374 den arayabilir.Mesajlara cevap veremeyeceğim.

img

patriot

17 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kuşların resimlereini gönderebilirmisiniz. mail:[email protected]

img

glimax

17 yıl 9 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞLAR MALESEF FOTOĞRAF YOLLAMA İMKANIM YOK,KUŞLARIN BİR ÇİFTİNİ BİR KARDEŞİME VERDİM, İSTEYEN OLURSA SON TEPELİ BİR DİŞİ VE TEPELİDEN OLMA KABAK ERKEĞİ(LUTİNO)VEREBİLİRİM.KUŞLARIN TEPELERİ MÜKEMMELDİR(GLOSTER KANARYA GİBİ.)ÜCRETİ PAZARLIKSIZ 250 YTL DİR. TELEFON KAPALI OLSA BİLE ALICIYSANIZ MESAJ ATINIZ. 537 6631374

img

patriot

ÖZEL MESAJ

abi kuşlarınız gerçekten çok güzel inşallah bolca üretirsiniz de bizde tepeli muhabbetlere bir an önce kavuşuruz....saygılar mustafa hoca

img

mustafahoca78

21 yıl 6 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tepeli spangle mavi dişi ile lutino erkek kaldı(250 YTL DİR),diğerlerini MUSTAFA kardeşime verdim, güle güle beslesin.

img

patriot

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞLAR KALAN KUŞUN RESİMLERİNİ http://kussevgisi.gotpetsonline.com/gallery/2007-05-11-9 ADRESİNDE BULABİLİRSİNİZ.TEK VEYA ÇİFT VEREBİLİRİM.

img

patriot

ÖZEL MESAJ