Kuş Forumları > Kuş İlanlar
TEPELİ MUHABBET-4 ADET,İSTANBUL
Elimde ihtiyaç fazlası olan tepeliler satılıktır. Kuşlar tam tepeli,sağlıklı,yavru kızmaları olup şekil ve renk olarak kusursuzdur. 1.tepeli erkek beyaz, 2.tepeli dişi mavi,3.kabak mavi dişi,4.kabak lutino erkek(ikisi de tepeli çiftten çıkmadır)Tek satmıyorum,diğerlerinden istediğinizi çift olarak verebilirim. Alıcı olanlar 0537-6631374 den arayabilir.Mesajlara cevap veremeyeceğim.
kuşların resimlereini gönderebilirmisiniz. mail:[email protected]
ARKADAŞLAR MALESEF FOTOĞRAF YOLLAMA İMKANIM YOK,KUŞLARIN BİR ÇİFTİNİ BİR KARDEŞİME VERDİM, İSTEYEN OLURSA SON TEPELİ BİR DİŞİ VE TEPELİDEN OLMA KABAK ERKEĞİ(LUTİNO)VEREBİLİRİM.KUŞLARIN TEPELERİ MÜKEMMELDİR(GLOSTER KANARYA GİBİ.)ÜCRETİ PAZARLIKSIZ 250 YTL DİR. TELEFON KAPALI OLSA BİLE ALICIYSANIZ MESAJ ATINIZ. 537 6631374
abi kuşlarınız gerçekten çok güzel inşallah bolca üretirsiniz de bizde tepeli muhabbetlere bir an önce kavuşuruz....saygılar mustafa hoca
tepeli spangle mavi dişi ile lutino erkek kaldı(250 YTL DİR),diğerlerini MUSTAFA kardeşime verdim, güle güle beslesin.
ARKADAŞLAR KALAN KUŞUN RESİMLERİNİ http://kussevgisi.gotpetsonline.com/gallery/2007-05-11-9 ADRESİNDE BULABİLİRSİNİZ.TEK VEYA ÇİFT VEREBİLİRİM.