Hamster

ARKADAŞLAR RİCA EDİYORUM YARDIM EDİN
arkadaşlar bu konudan çoook var biliyorum ama nolur biri bana herşeyiiiii açıkca anlatsınn.. ben hamster alacağım ve bazı arkadaşlarım kesinlikle alma çok pis kokuyorlar dior ve ben çook tereddüt ediyorumm lütfennn bana biri açıkkca napmam gerektiğini anlatsınn hamster almayı çoook istiyorum o kokuyu nasıl önleyebilirim....Lütfen yardım edinn ....lütfen...

kafesini haftada 1yada 2 kere temizlersen kesinlikle koku moku olmuyo. zaten çok temiz hayvanlar birisi ona dokunduktan sonra bile dakikalarca kendilerini temizliyolar :)

mrb ben 45 güne yakın gonzales besliyorum.valla benim ki koku falan yapmıyo.eğer düzenli talaşını değiştirirsen düzenli temizliğini yaparsan koku olmaz.temizliğini haftada bir yapsan yeter.ben çok memnunum.gonzales al alırsan.çok şirin hayvanlar.bi sorun olmaz merak etme....

mrb ben 45 güne yakın gonzales besliyorum.valla benim ki koku falan yapmıyo.eğer düzenli talaşını değiştirirsen düzenli temizliğini yaparsan koku olmaz.temizliğini haftada bir yapsan yeter.ben çok memnunum.gonzales al alırsan.çok şirin hayvanlar.bi sorun olmaz merak etme....

zaten onların idrarını yaptıkları yerler koku yapar o kısmı temizlersin yada kumları var onlar için ondan koyabilirsin

hemstırların temizliği; haftada bir kez talaşını değiştirerek ve boylarını aşmayacak kadar suyun içinde yıkanarak sağlanabilir. Yıkanmaktan hoşlanmıyorlar ama temizleniyorlar. Yazın özellikle koku daha çok hissedilir oluyor ama havalar soğuduğunda kokuları rahatsız edici boyutta olmuyor. Benim hemstırlarım var. Anneleri yeni doğum yaptı. Çok uysal, sevimli, eğlendirici hayvanlar. Çok masumlar. Bakımı kolay. Tavsiye ederim. :)

Yanıtlamak için giriş yapın