Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

14cm erkek(?) kapluşumu bu boylarda dişi kapluşu olan birine ücretsiz vereceğim...

Arkadaşlar,
Fotograflarını eklemeye calısacagım, ama tarif etmek gerekirse 14 cm civarında alt kabugu iceriye dogru cukur olması sebebıyle erkek oldugunu dusundugum kaplumbagamı vermek istiyorum. Temmuz 20sinde Ankara`ya geleceğim, eger bu boylarda kaplumbagası olan birini bulabilirsem kapluşumu da getirip ona teslim edeceğim. Bu kaplumbağaya 2 senedir bakıyorum, benden onceki kişi de 4 sene bakmış. Ancak yanındaki kaplumbağa öldü ve ben yaşadığım şehirde ancak küçük kaplumbağa bulabiliyorum. Ayrıca daha önceki deneyimlerimden de biliyorum ki bu kadar büyük bir kaplumbağa yanında küçük kaplumbağa çok zor oluyor. Zira bu kapluş yemek yedirmiyor, hatta tırnagını koparmıstı bır keresinde..Ayrıca büyük kapluş surekli kur yapmasına ragmen küçük kapluş ona bön bön bakıyor :) Şu an yine yalnız kaplumbağam. Ben de yalnız yaşıyorum ve çalışıyorum, çok fazla ilgilenemiyorum onunla :( artık onu yalnız kalmayacagı kendı boyutlarında bir kaplumbağanın yanına vermek istiyorum..
Kapluşuma iyi bakacağını düşünen arkadaşlar lütfen [email protected] a mail atsınlar...

Fotografları ekleyemedım komut dizi hatası verdi..Ne demekse..

Sevgiler..

img

elmalitart

19 yıl 11 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

valla bende dişi var ama sn nerde oturuyonn?

Selam,

Benim oturdugum yerde oturma ihtimalin biraz düşük :) Ben Erzurum`dayım ..Ama temmuz ayı içerisinde Ankara`da olacağım...

O yüzden Ankara`da isen sorun olmaz..

Sevgiler..

img

elmalitart

ÖZEL MESAJ

BEN ANKARADAYIM Bİ RESMİNİ ATARSAN MSN: [email protected]

img

emrejann

18 yıl 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Güncel :D Arkadaşlar Ekim ayı içerisinde tekrar Ankara`da olacağım.. 14-15 cm erkek kapluşumu aynı boyutlarda dişi kapluşu olan biri isterse getireceğim.. Sevgiler...

img

elmalitart

ÖZEL MESAJ

Bu arada yukarıdaki e-mail adresim artık geçersizdir, ilgilenenler bu forum üzerinden yazarlarsa sevinirim..

img

elmalitart

ÖZEL MESAJ

15 cm oldu ..erkek kapluş isteyen yok mu :)

img

elmalitart

ÖZEL MESAJ

selam.eğer kapluşunu satmadıysan ben talibim=)

img

tariks92

17 yıl 5 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hayır satmadım :) Zaten satmayı değil iyi bakacak birine vermeyi düşünüyorum ;) Mesajını biraz geç gördüm umarım sen bunu erken görürsün ;) bana [email protected] adresinden veya buradan ulaşabilirsin.. Sevgiler..

img

elmalitart

ÖZEL MESAJ

güncel.....

img

elmalitart

ÖZEL MESAJ