Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

güneşten oldu - 2.sayfa

merhabalar minik oğlumuz bican her zamamki gibi evde bırakmıştık akşam üstü geldiğimizde pencerenin altında yerde kıvranırken bulduk hemen veterinere götürdüğümüzde güneş çarpması olduğunu birkaç gün dinlenmesi gerektiğini beyninin vücudunu kontrol edemediğini söyledi akşam hiç uyumadık başında bekledik fakat hala aynı bu konuda fikri olan bize yardım edebilecek bir arkadaş varmı? çok zor durumdayız ağlamaktan mahvolduk yardımlarınız için teşekkür ederiz... bicanın annesi ve babası

img

bican

19 yıl 11 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Allah rahmet eylesin. çok üzüldüm. umarım yeni kuşunuzun sağlıklı ve sizinle birlikte yaşayacağı mutlu, uzun bir ömrü olur.

img

elmas

20 yıl 3 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Size de teşekkürler Elmas... Bir başkasında aynı hazzı ve sevgiyi gösterebilir ve bulabilirmiyiz bilmiyorum... Bildiğim ve inandığım bir tek şey var; o da ilgi ve sevgi gösterdiğin zaman,insanlardan her zaman olmasa bile hayvanlardan mutlaka karşılık bulacağındır... Bundan fazla bir şüphemiz yok.. Bizi korkutan onları kaybetmemiz halinde, yani şu sıralar hissettiklerimizi bir daha yaşamaya katlanama duygusu.. Ama bir şeyi de biliyoruz; Bir gün ölür, hasta olur diye dünyaya çocuk getirmemek,bir gün ayrılırsam yaşayamam diye evlenmemek, sevmemek gibi bir şey bu... Eşim daha önce uzun yıllar baktığı kuşlarını ecelleriyle de olsa kaybetmeyi yaşamış, bunu da bu yüzden istememişti, ben istedim diye aldı ve yine bağlandı..ve yine yıkıldı... Ben de kötü hissediyorum kendimi, ama eşim perişan oldu.. Ne diyeyim bir yanda sizin,bizim gibiler.. Diğer yanda ''alt tarafı bir hayvan ve bir kuş'' diyenler.. Onlara da kızamıyorum, çünkü yaşamayan asla bilemez... Herkese dostları ve sevdikleriyle mutluluklar..

img

bican

ÖZEL MESAJ

Merhabalar Bican''ın sevgili annesi ve babası; Öncelikle başınız sağolsun,çoook üzüldüm.Sizin yazdıklarınızın okurken 6 Mayıs Cuma günü kaybettiğim kuşum Miço geldi aklıma... Henüz alalı çok olmamıştı.Daha yavruydu..O da ishalden öldü.Kurtaramadık... Miço 8. kuşumdu ama uzun bi ara verdiğim için kuş beslemeye ilk kuşum gibiydi.Onu çok sevmiştim.Kaybettiğim de çoooooooook ağladım. Neyse sonra buradaki arkadaşlar ve annemin tavsiyesiyleyeni bir kuş aldım.İlk geldiğinde hiçç sevmedim.Miço nun altını her zaman değiştirirken değil yeni kuşumun altını değiştirmek suyunu,yemini bile değiştirmek istemedim.Sonra sonra alışmaya başladım.Sevmeye başladım.Şimdi çoook seviyorum.Ama ben aynı isim olmasını istemedim,siz koyabiirsiniz tabiki de onun yeri ayrıydı ve de hiçbir kuşumun adını miço koymayacağım.. Dediğim gibi ben sevgili Şöhret''imi ilk başlarda üzmüş olsamda (elimden gelmeyerek) şimdi çooooooook seviyorum.Ama diğer 8 kuşumun yerini tuttu mu?????ASLA!Ama en az onlar kadar değerli.. Şimdi beraberkonuşma alıştırmaları yapıyoruz.Konuşsan da konuşmasan da seni çooooooooooook seviyorum ŞÖHRET''immmmmmmmmm.. Ve sizide melek olan kuşlarım......

img

elayzaa

20 yıl 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ne olur acınızı yeni dostunuza yansıtmayın bican''ı sonsuza dek seveceksiniz tabiki ama yeni dostunuza da ilgi gösterin ve sevin hepsi masum, hepsi sevgi dolu...

img

elmas

20 yıl 3 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Eğer hemen bu akşam bir kuş alacaksak, aynı renk olmalı ve adı da Bican olmalı ki,ev de onun boşluğunu hisstmeyelim.. Bu yüzden öyle düşünmüştük (daha doğrusu düşündüm).. Sabah çıkarken ona ait herşeyi oracıkta bırakıp çıktık..Bican''ı annemize bıraktık,bize göre düzeliyordu, o kadar emin ve ümitliydik ki onu daha iyi bulacağımıza... Ama ne yaparsınız ki işe gitmek zorundaydık... Aslında onu o halde bırakmak yerine, izin almak,işe gitmemek ona evde bakmaya devam etmek ve işe götürmek alternetiflerini de düşündük.. Neyse sonuç böyle... Bu arada artık böyle dramatik şeyler yazmak, bizim üzüntü ve acımızı bu sitede paylaşan sevgili arkadaşlara bir kez daha teşekkür ediyor, bu andan itibaren artık dramatik şeyler yazarak uzatmak istemiyoruz.. Çok sevdiği minik dostunu kaybeden ilk insanlar biz değiliz, son da olmayacağız... Ama yukarılarda bir yerlerde yazdığım temennileri bir kez daha yazacağım; Herkese sevdikleri ve dostlarıyla mutluluklar,

img

bican

ÖZEL MESAJ

üzülmeyin. benim güzel mavi kuşum BONCUK,ördeğim PİTİ, ve çocukken insanların zehirlediği köpeğim ARAP cennette BİCANa iyi bakıcaklar!

img

fitifiti

19 yıl 11 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Başınız sağolsun.hakikaten çok üzüldüm.Bu acıyı çeken bilir arkadaşlar.

img

sherif

19 yıl 11 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SLM:Başınız sağolsun.Hakikatan cok üzüldüm.Yenisine saglık.saygılar..

Basiniz sagolsun... Öyle uzuldum anlatamam... Tam ikinci mesajinizi okuduktan sonra "iyilesti" demistim kendi kendime. Gercekten cok uzuldum...

img

_asya_

20 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ooofff of ne diyim başınız sağolsun çok ama çok üzüldüm benim kuşum daha iaydır benle şimdiden boyle bişi düşünmek bile üzüyor insanı ama insanlarıda kaybediyoruz bir gün herkes olüp gidiyor umarım tez zamanda üzüntünüz geçer bence bir kaç ay bekleyin ve sonra yeni bir kuş alın

img

ersev

19 yıl 11 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ