Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

Profesyonel Deneyimli ArkadaşlarAcil Yardım Edermisiniz?

2 çitf Muhabbet kuşlarımı evde koku yapıyorlar diye büyükçe bir kafesle alt lı üstlü balkona çıkardım. İlk başlarda herşey çok güzeldi hatta alt daki muhabbet kuşlarımdan şuanda 4 tane yumurta aldım ve hala yatıyor altdakiler yerli ve üstteki çüftim ise erkek jumbo dişi ingiliz. Fakat balkonda sürekli kafeslerin etrafında dolaşan bir karga farkettim. Bişi yapmadım baya izledim ama hiç bişey yapmadan çekip gitti. Fakat dün ise bizimkiler kuşların çığılığını duyunca farketmiş Muhabbet kuşlarıma saldırıyormuş. Bu gün ise Üst kattaki kuşlarımda aşırı derecede rahatsızlık sezdim ve önceden yeni yeni anlaşan sürekli öpüşen kuşlar öpüşmüyor ve çok pasif duruyorardı. Elime jumbo erkek muhabbet kuşunu aldımda kanatının baya bir kısmının yolunduğunu olmadığunu gördüm bir elin 5 parmağını düşünün sadece serçe parmağı ve baş parmağı kalmış yolunduğu ortada. Ve hiç beni ısırmayan kuş elimi koparcak kadar ısırdı. Dişi ingilizi elime aldığımdada onda bir yolunma sezmedim ama elime alır almaz avuç avuç saç dökülmesi hibi tüğleri hep elimde kaldı. Üflesem düğleri düşüyor o derece. Şimdi benim sorum şu. Bunlar sitresten mi tüğlerini döküyor, bunlar normalmi? yoksa gerçekten karga ısldırıyormu. kaga sını uzatıp kafesin içinden muhabbeti tutabilirmi? bazı arkadaşlardan duydum karga muhabbetin karnını deşip yermiş bu doğrumu karga muhabbet yermi. Bu karga sürekli hergün geliyor bu karga kusların yemine mi ? geliyor yoksa gerçekten yemek içinmi?. bu kargdan nasıl kurtulurum. Normalde tahtadan bir kafesin içindeler balkonda sadece geceleri kapatıyorum çünkü kapandığında içeri ışık girmiyor. yardımlarınızı bekliorum. ne yapmam lazım. şimdiden yardımınız için teşekkür ederim

arkadasım karga kesınlıkle kuslarını yemek ıcın gelıyor.benım kanaryalarımı yemıstı daha once buna sahit oldum.bu sartlar altında kuslarını sakın balkonda bırakma.o stresle hayvanlar yavru falanda yapmaz.zaten bır gun karga tutp onları oldurur.eger beslyemıyeceksen evın ıcınde kusları ver gunahlarına gırme.kafesten kuslarını tutabılır benım kanaryalarımı kafesın ıcınde parcalayarak cıkardı.

img

nokilta

18 yıl 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ