Muhabbet Kuşları

deneyimli arkadaşlar lütfen yardım!!!
4 aydır yavru almaya calısıyorum bır turlu olmadı,bende kendı kuşlarımı verıp 2 yumurtası olan bır cıft aldım,eve gıdene kadar yumurtaları atmazlarsa sorun yok dedıler hatta atmasınlar ve yadırgamasınlar dıye kuşcudakı yuvalıklarını da satın aldım..eve geldım atmadılar yumurtaları ama bır kac saat sonra yuvalıktan cıkan dişi dunden berı sadece yumurta bırakmak için gırdı yuvalıga artık uc yumurta var ama dişi hic gırmıyo yuvalıga ve erkek sureklı çiftleşmeye calıştıgı halde hıc yanaşmıyo o..eger yumurtaların ustune yatmazsa yavru cıkarmı? cıkrarsa anne yavrulara bakar mı?? lutfen yardım edın arkadaslar mesajlarınızı beklıyorum..şimdiden teşekkürler

slm eger kusun yumurtaya yatmazsa yavru cıkmaz. ama hemen karamsarlıga kapılma bikac yumurtayı yaptıktan sonra da yatmaya baslayabilir.

kuşun yumurtalarını al en son yumurtadan sonrakoy ozaman yatar

aynı dert bende de olmustu dişi erkekten cok daha problemli yere alısma konusunda..sanıyorum bir 2-3 ay daha bekleyeceksin insallah okadar surmez tabi..bir de aklında bulunsun yuksege as kusları.. bol yavrulu gunler

Yanıtlamak için giriş yapın