Akvaryum Forumları > Satılık Balıklar
satılık balıklar 40 adet ciklet ankara
-6 ADET YUNUS DİŞİLİ ERKEKLİ (7 8 9 cm civarı) -10 adet kırmızı prenses (tür) dişili erkekliboyları karışık yavru aldıklarımız var aralarında -6 adet imparator 4 adeti 9 10 cm civarı 2 adeti alev imparator tür buda dişili erkekli -2 adet zebra -2 adet ahli 5 cm civarı -1 aceman dişi yavru aldık bu balıktan erkeğini sattım -7 sarı prenses 5 6 7 8 cm civarı ayrıca 3 adet 1 cm sarı prenses yavru daha (lekesiz) -2 adet snow prenses dişili erkekli 7 cm civarı -2 ciklet çöpçüsü labliyo -1 ters yüzen -1 vatos 250 ytl yer ankara olsun tek ve toplu satılar fiyatta anlaşırız
arkadaş 1d 1e sarıprenses fifatı ne olur
sarı prensesler yeterin ce büyük değil sarıları toptan satıyorum 6 7 adet var toptan alırsan veririm çeşitli boylarda 40 ytl ye vereceğim son güncelll msn ekle konuşalımk [email protected]
KARDES YUNUSLARIN 1D VE 1E NE İSTİYORSUN BANA SADECE ONLAR YARAR. (5372774777 YAVUZ)
güncell arkadaşlar msn adresimi eklerseniz oradan konuşabiliriz [email protected]
FİYATLAR DÜŞMÜŞTÜR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIRMIZI PRENSES 5 ADET KALMIŞTIR FİYAT BÜTÜN BALIKLAR==210 YTL SONNNN [email protected]