Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Balıklar

Mesaj Ekle

satılık balıklar 40 adet ciklet ankara

-6 ADET YUNUS DİŞİLİ ERKEKLİ (7 8 9 cm civarı) -10 adet kırmızı prenses (tür) dişili erkekliboyları karışık yavru aldıklarımız var aralarında -6 adet imparator 4 adeti 9 10 cm civarı 2 adeti alev imparator tür buda dişili erkekli -2 adet zebra -2 adet ahli 5 cm civarı -1 aceman dişi yavru aldık bu balıktan erkeğini sattım -7 sarı prenses 5 6 7 8 cm civarı ayrıca 3 adet 1 cm sarı prenses yavru daha (lekesiz) -2 adet snow prenses dişili erkekli 7 cm civarı -2 ciklet çöpçüsü labliyo -1 ters yüzen -1 vatos 250 ytl yer ankara olsun tek ve toplu satılar fiyatta anlaşırız

img

brt_berat

18 yıl 1 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaş 1d 1e sarıprenses fifatı ne olur

img

babaconda

18 yıl 1 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

sarı prensesler yeterin ce büyük değil sarıları toptan satıyorum 6 7 adet var toptan alırsan veririm çeşitli boylarda 40 ytl ye vereceğim son güncelll msn ekle konuşalımk [email protected]

img

brt_berat

ÖZEL MESAJ

KARDES YUNUSLARIN 1D VE 1E NE İSTİYORSUN BANA SADECE ONLAR YARAR. (5372774777 YAVUZ)

img

2603039

18 yıl 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

güncell arkadaşlar msn adresimi eklerseniz oradan konuşabiliriz [email protected]

img

brt_berat

ÖZEL MESAJ

FİYATLAR DÜŞMÜŞTÜR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIRMIZI PRENSES 5 ADET KALMIŞTIR FİYAT BÜTÜN BALIKLAR==210 YTL SONNNN [email protected]

img

brt_berat

ÖZEL MESAJ