ya benim 2 adet (biri hollanda bir diğeri singapur ) mubişim var dayanamadım onlar yumurtlamadıklarından bir dişi daha aldım fakat sorunum bu kuş uçmuyor . acaba daha çok ufak o yüzdenmi yoksa genetik bir sorunumu var bilemiyorum yorumlarınızı bekliyorum.. thnks..
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
mrb arkadaşım resimlere baktım kuşunun hiç bir şeyi yok sadece daha yawru olduğu için uçamıyor o kuş daha yuvasından yeni çıkmış .. bu arada sakın o nu çiftleştirmek için eşe atıyım deme ancak 2,5-3 ay sonra kızgınlık durumuna göre eşe atarsın kolay gelsin ;)
tabiki niyetim eşe atmak değil...
ben kuşlarımla çok fazla haşır neşir olan biriyim sürekli konuşuyorum onlarla seviyorum vs...
eşe attığım dişi kuşum çok hırçın sanırım benim çevresinde olamadan memnun değil bende sesiz sedasız bir dişi daha aldım.
eş kuşlarımı başka odaya kaldıracağım artık yavrumu yaparlarmı yapmazlarmı bilmemem ama .. ben sadece yeni aldığım yavru dişi kuş ile zaman geçireceğim biraz kafalarını dinlemiş olur büyük kuşlarımda...
bu arada çok teşşekür ederim bilgilendirdiğiniz için sağolun ...
rica ederim .. dişi büyük kuşum hırçın demişsin zaten genelde de çoğu dişi hırçın oluyor o yüzden genelde erkek kuş besliyenlerin sayısı daha fazla