Diğer Evcil Forumları > Hamster
Satılık Hamster
1,5 Aylık Hamsterım Var Ve İyi Bakacağını İnanacağım Birine Vermek İstiyorum....
parayla satılmayacak sadece ii bakıldığına emin olmam lazım ona göre bakabilecek kişiler yazsın !....
arkadaşım hamsterin cinsini söylersen ve resim ekleyebilirsen sana yardımcı olabilirim...
Cinsini Malesef Bilmiyorum :(( Resim Nasıl Ekleniyor Onuda Bilmiyorum Cinsini Anlıyorsan Bana Yardımcı Olabilirmisin :((
ben adanadayım ve bu iş için çok hevesliyim. eğer sen de uygun görürsen bakabilirim. istersen de sana sürekli resimleri yollarım mutluederim yani onu... ulaşmak istersen ; gsm 05052394123 05357609164 msn: [email protected] (mail atarsan daha rahat ulaşırsın...) umarım hamster`ın rahat eder gittiği yerde
hamsterımı verdim ben ilginize teşekkürler bebişlerim olacak ama yakında yine o zaman tekrar görüşürüs :)
bebislerinden 1 adet alabilirim... tskler... :)
dün bebeğimi kaybettim yavrularının doğumuna 4 gün kala :( hastaydı gittiğim veterinerin verdi yanlış ilaç bebeğimi kaybetmeme neden oldu çok üzgünüm :( bir bebeğim daha var sanırım oda bu günlerde doğum yapacak yaptığında haberleşiriz :(