Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

Satılık Hamster

1,5 Aylık Hamsterım Var Ve İyi Bakacağını İnanacağım Birine Vermek İstiyorum....

img

hate

18 yıl 1 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

parayla satılmayacak sadece ii bakıldığına emin olmam lazım ona göre bakabilecek kişiler yazsın !....

img

hate

ÖZEL MESAJ

arkadaşım hamsterin cinsini söylersen ve resim ekleyebilirsen sana yardımcı olabilirim...

img

favour

18 yıl 1 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Cinsini Malesef Bilmiyorum :(( Resim Nasıl Ekleniyor Onuda Bilmiyorum Cinsini Anlıyorsan Bana Yardımcı Olabilirmisin :((

img

hate

ÖZEL MESAJ

ben adanadayım ve bu iş için çok hevesliyim. eğer sen de uygun görürsen bakabilirim. istersen de sana sürekli resimleri yollarım mutluederim yani onu... ulaşmak istersen ; gsm 05052394123 05357609164 msn: [email protected] (mail atarsan daha rahat ulaşırsın...) umarım hamster`ın rahat eder gittiği yerde

img

mr_dildo

18 yıl 1 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hamsterımı verdim ben ilginize teşekkürler bebişlerim olacak ama yakında yine o zaman tekrar görüşürüs :)

img

hate

ÖZEL MESAJ

bebislerinden 1 adet alabilirim... tskler... :)

img

bellatlantic

18 yıl 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dün bebeğimi kaybettim yavrularının doğumuna 4 gün kala :( hastaydı gittiğim veterinerin verdi yanlış ilaç bebeğimi kaybetmeme neden oldu çok üzgünüm :( bir bebeğim daha var sanırım oda bu günlerde doğum yapacak yaptığında haberleşiriz :(

img

hate

ÖZEL MESAJ