Diğer Evcil Forumları > Hamster
Hamster beslemekten memnunmusunuz...
haster beslemekten memnunmusunuz.neden beslemek için hamster ı tercih ettiniz.bu arada sizlere bir sorum olacak 2 tane hamster beslemek zor oluyormu.
hamster çok şirin ve zeki bir hayvan olduğu için tercih ettim şu anda 2 hamster ım var ve seni teğmin edebilirim ki 1 taneden daha kolay çünkü yardımlaşıyorlar.Birde (İSTER İNAN)hamsterlarda olan psikolojik hastalıklar azalıyor
ben şu anda hamster beslemiyorum ama söyleyim eğer gonzales alırsan çift beslenmekten daha memnun olucaklardır ama syrian alıcaksan onlar tek yaşamayı severler ve 2 li yaşarlarsa ölümcül kavgalar çıkabilir
Çok memnunum.. Ailem karşı çıkmıştı ilk zamanlar.. Fakat şimdi o da bizim ailemizin bir parçası haline geldi.. :)
Cok memnunum.Kokuyor dediler walla masallah hic kokmuyor.Isırıyor dediler ; eger onu zorla uyandırırsam burnuyla itiyor eger devam edersem ısırıyor ama hic acıtmıyor:) Ben hamster`ımı cooooook seviyorum!
ben dun denedım beslemeyı biskuvı verdım, once bıraz yedı sonra elımı kokladı ama hosuna gıtmedı sanırım cunku ısırdı benı :d
accayip memnunum 2 beslemek hiç zor deil banada ilk kokuyo dediler ama kokmuyo. önceden hamsterim vardı o daha pis kokuyo :) ama çok şirin