Muhabbet Kuşları

Bana Lütfen Yardımcı olun... Çiftlesme hakkında
Saygılarımla.. Benim dişi muhab. kuşum vardı yanına erkek buldum... **Öpüşüyorlar 5-6 gündür sizce çiftleşmişlermidir... Ve **Yuvanın içine pamuk koydum talaş yerine... Ve tahminen kaç günde yumurta çıkar... Cvp bekliyorum...

slm sempatix aramıza hosgeldin. kuslarının öpüsmeleri iyiye isaret. yuvaya talas yada baska bisi koymanı tavsiye etmem. hele hele pamuk hic olmaz. tırnaklarına takıldığı zaman üzerindeki yumurtayı da oynatır ve çalkalanıp cılk olmasına sebep olur. yuvanın ortası cukurca olsun ama ici bos olsun.

birincisi kusların yuvalıklarının icine kesinlikle pamuk konulmaz onu hemen cıkartın pamuk kusların ayaklarına takılabilir ve pamugu yerse kusunuz ölur oyle kendi kafanıza gore biseyler yapmanıza gerek yok forumu dikkatlice okursanız icine talastan baska bisey konulmayacagını anlarsınız. yuvanın icine ya talas koyun veya bos bırakın iki turlude yumurtlar ama baska bisey konulmaz onu derhal cıkartın. disi kuşlarda eşlerini kendileri secer egerki sizin sectiginiz kusu sevmisse bile oda bi ihtimal, ciftlesme oyle hemen olmaz benim anlasmıs olan kuslarım var iki aydır bekliyorum belki hemen ciftlesirler belki bi sene beklersiniz bu is sabır isi ciftlestikleri zaman disi kusun karın tarafı siser ve dıskılarını cıkartırken cok zorlanırlar ozaman yumurta oldugunu anlarsınız zaten yumurtlayacagı zaman gunun buyuk bolumunu yuvalıkta gecirir simdiden bol sanslar ama unutmayın bu is cok sabır istiyoo

merhaba sempatix ben aslında bu konuda pek bilgili deilim ama yavrular 18 günde çıkıyor

merhabaarladaşım yuvanın içine birşey koymana gerek yok. öpüşüyorlar ve yuvanın içine giriyorlarsa çiftleşmiş olabilirler ama tam birşey söyleyemem, çiftleşmişlersepoposu şişer kalamar kemiği çok tüketir ve dışkısı artar.

Benim kuşlar öpüşüyor tamamda daha görmedim yuvaya girdiğini... Sanırım bekliycem daha.. Pamuk koymuştum yaa hemen çıkardım...

Yanıtlamak için giriş yapın