Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

YEMLEEEEEEEEEEER

Arkadaşlar buraya herkes hamster ına verdiği ek gıdaları yazsın yardım edeyim hemde arkadaşlar fikir edinir

bonnie hamster yemi,maydonoz,çekirdek,salata,havuç,fındık,kek,lahana,bu tip yeşillik ve kuruyemişler veriyorum

img

furcht

18 yıl 1 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bonnie hamster yemi veriyorum çok seviyor.havuç,marul,maydonoz,lahana,erik,kabak-ay çekirdeği,fındık,ceviz,ara sıra kek-kaşar-salam-sucuk gibi besinler veriyorum.ara sırada suyuna süt koyuyorum.

img

furcht

18 yıl 1 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yemlerin güzel fakat şunu asla aklından çıkarma ki HAMSTERLARA TUZLU,YAĞLI,ACI ŞEYLER VE TURUNÇGİLLER VERİLMEMELİDİR. ben aslında ete de karşıyım çünkü dişi doğurursa yavrularının kokusunu yediği etlerle karıştırım varularını yiyebilir

kendı yemı cekırdek vs dısında ben ne yersem oda yıgıyor masallah benden iyib 3yıldır hamster beslıyorum dıger hamsterlarıma da verdım herseyı hıc bı problem olmadı ayrıca yıkanmaz falan denıyor duyumlarım ve okuduklarım o yonde yıkanmaz ama bız haftada bır bıcımızı yapıyoruz cokda memnun halınden(ben boyle yazdım dıye yıkamaya kalkmayın bısı olursa sorumlu olmayayım kafasını suya sokmuyorum tabı sadece govdesını yıkıyorum )

img

amaze

19 yıl 10 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ