Kuş Forumları > Kuş İlanlar
tepelli muhabet kuslar
Slm arkadaslar tepelli muhabbet kuslar var bilezikli,yavru ve yetiskin
hocam iyi güzel tepeli muhabbet kuşların varda bunlar nedir satılıkmıdır öylesinemi yazdın neredesin kimsin msn mail telefon sana ulaşmak isteyen nasıl ulaşacak
merhaba sana nasıl ulasabılırım.resimlerini bana [email protected] adresine yollayabilirsen sevinirim
[email protected] a mail atın ya da 505 2236634 e msj atın görüşmek isterim
mesaj eksik olmuş...satılıksa telefon numaranızı mail adresime yada telefonuma yollayın görüşelim. elinde tepeli muhabbet olan diğer arkadaşlar da arayabilir.
ARKADAŞLAR EREN ARKADAŞIMIZ ŞİFRESİNİ UNUTTUĞUNU BELİRTEREK SİZE İLETMEMİ İSTEMİŞ MESAJINDA, KIRMIZI KUYRUKLU JAKO İLE DEĞİŞTİRECEKMİŞ, BİLGİLERİNİZE...
mrh.bende kırmızı kuruk jako var.msn den beni kaydet ve goruselim veya bana 5354516496 dan ulas.bekliyorum.arkadas
Selam arkadaslar,sifremi unutum,bu benim yeni mail [email protected] Kuslar evcil,kedisini sevdiren,bilezikli, 7 gunluken yuvalardan aliyorum ve kendim besliyom.
dostum çok özür dilerim nasıl beslediğini bizede anlatırmısın bildiğim kadarı ile muhabbet kuşları kıvrık gaga ve yuvarlak dilli olur yani yavruyken beslemek zordur nasıl ve ne ile beslediğini anlatırsan bizde öyle 1 ay falan beklemeyelim yuvadan çıkması için 7 günlükken alalım hemen başka yere havalar nasıl olsa ısındı annesinin üstüne yatma gibi bir derdimizde olmaz bu arada anne baba bir ağız daha yumurta için hemen hazırlanmış olur yardımların için teşekkürler şimdiden