Kuş Forumları > Kuş İlanlar
SATILIK ÇİFTHANE VE SUNTA KAFESLER
Kafes şekillerini değiştirdiğim için elimdeki 4 katlı çifthaneyi ve kendi yapmış olduğum ön tarafı tel 3 tarafı sunta olan 80*40*40 ölçülerinde olup ortadan ikiye bölünük olan 2li kafeslerimi satıyorum çifthane sehpalıdır kat aralarında suntadan yapılmış olan altlıklar mevcuttur istenildiği zaman suntanın alt kısımlarındaki takoz çıkarak altlık 1.5 parmak kadar aşağıya iniyor ki bu yavru yokken bu şekilde duruyor yavru varken takozlarını taktığım zamanda birleşik oluyor ve yavru yerden yem yiyebiliyor her bir çifthane yaklaşık 60-70cm*40*40 ölçülerinde tam olarak ölçmedim :) ama isteyen arkadaş olursa bana msn veya telefondan ulaşabilir kendisine resim yollayabilirim msn adresim:[email protected] tel num: 0 5552370169 4 adet kafes ve 4 katlı çifthanenin fiyatı 275 ytl dir...
arkadaşlar fiyat takas fiyatıdır eğer elinde kuş olan arkadaş varsa kuş karşılığı takasta yapabilirim eğer peşin alınacak olursa fiyatta bişeyler yaparım ayrıca birde sülün ilanım var o ilandada takas düşünebilirim ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
hepsi 150 ytl olmuştur
Hangi şehirdesiniz?
izmirdeyim...