Diğer Evcil Forumları > Hamster
SABAHLARI HEP UYUYO:(
YA BENİM GONZALESİM SABAHLARI HEP UYUYO.GECELERİDE HEP HAREKET HALİNDE.ACABA Bİ SORUN MU VAR?HEP BİŞİLERİN ALTINA SAKLANIYO. HİÇ BİŞİYE TEPKİ VERMİYO.AMA GECELERİDE HİÇ DURMUYO.ANLAMADIM.BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM...
olurmu canım bunlarınhepsi böyle hiçbir sorun yok merak etme ;)
YA BİŞİ DAHA SORABİLİRMİYİM?BEN GONZALESİ YIKAYAMIYIYORUM.SENCE YIKAMALIMIYIM.İÇİM RAHAT ETMİYO YOKSA.TUTAMIYORUM Kİ ELİMLE.BİDE ISIRIRSA BİŞİ OLURMU?SANIRIM BEN BECEREMİYCEM GONZALES BAKMAYI:( AMA ÇOK TA SEVİYORUM GOZİYİ.ADI GOZİ:)ÇOK PİS ÇOOOOOOOOOK...NAPCAM BAŞIM DERTTE:))))
BU ARADA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CVP İÇİN...
Arkadaşlar hamstrlar içgüdüsel olarak dış etkenlerden korkarlar ve gece uyanık kalırlar (yani gece hayvanlarıdırlar) LOLİTA arkadaş sakın yıkama sabun-su akciğerlerine kaçabilir ayrıca hamstrlar kendilerini temizler yıkamana gerek yoktur. Isırılma konusunda da ;bunlar melez tür oldukları için mikrop taşımazlarmış veterinerim söyledi BANA GÜVEN 7 AYDIR 2 GONZİŞ BESLİYORUM VE İKİSİDE ÇOK SAĞLIKLI VE BAYAĞ BÜYÜDÜLER
zaten mikrop tasıyor olsaydılar heralde sımdı ben toprak olmustum 3 yıldır hamster beslıyorum.hatta sımdıye kadar besledıgım en temız hayvan dıyebılırım kustan bıle daha temız en guzel tarafıda kafesı koku yapmıyor : )
çok teşekkür ederim arkadaşlar.bi sorum daha olcak.ben yeni gonzales beslemeye başladımda altına gazete koyuyorum.onuda parçalıyo.bi sorun olurmu gazeteden?bide çok şişmanladı.tombiş bişi oldu:)))bi şey olurmu acaba?
talas koyarsan daha saglıklı olur.gazeteyı bı koklarsan anlayacaksın ne demek ıstedıgımı boya kokusu keskındır
haftada 1 kere talasini degistirirsen koku yapmaz.
ya bide bu gonziş hep kafesin içinde.dişarı çıkarabilirmiyim?çıkarsam yakalayabilirmiyim:)siz çıkartıyomusunuz?