Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Aç kaplumbağa

benim kaplumbağaların yemek ziyafeti sırasında çekmiş olduğum görüntüler.. http://www.youtube.com/watch?v=rg5mX_VH6Vw

img

ercanyahsi

18 yıl 1 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu videoya bakınca hayvanların yaşamında etken olan 2 güçlü güdüyü görüyorsunuz korku ve açlık, 3 cü güçlü güdü olan sex bu videoda  yok. Kaplumbağa Ercan beye bir miktar güvenmeye başlamış ,  açlığı korkusuna ağır basıyor ve temkinlide olsa yaklaşıyor. Eğer güvenmeseydi ne kadar aç olursa olsun korku ağır basar ve asla yaklaşmazdı. Kaplumbağalar ile aramızda tam bir güven sağlamak pek kolay değil. Evcilleşebilen yada evcilleşemeyen canlı farkı da bu zaten.

img

frozen

19 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya bunda pek aclık goremedim ben.benim 14yıldır besledigim erkek bi cizgili kaplumbagam var.kendisi 15 cm kabuk ve 500 gr agırlıga sahip.yani kırmızı yanaklarınızdan cok daha buyuk..dogru mu yanlıs mı bilmiorum ama ara sıra kıyma veya kuzu eti veriyorum.normaldeyse yesil yemini ve karidesi cerez gibi yutuyo =) eti oyle zevkle yiyo ki yerken gozlerinin degistigi bile belli oluo.asıl aclık benim cakalımda.yakın bi zmanda videoya cekip paylasmak isterim.....yeni uye oldum pek baslık okuma fırsatım olmadı.bilmedigim konularda yardımlarınızı beklerim..

img

zuvaynaak

18 yıl 1 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bilmiyorum ne kadar doğru ama ben kapluşuma çay kaşığıyla yem atıyorum:).artık o kadar alıştı ki çay kaşığı boş olsa bile ona doğru yüzüyor,onun için iki ayağı üstüne kalkmaya çalışıyor,onu ısırmaya bile kalkıyor.bence kapluşlar pek çok hayvandan daha kolay öğreniyor:)

img

fbetül

19 yıl 9 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ