Muhabbet Kuşları

ARES & LUNA (Resimli)
Merhaba arkadaslar; Size benım le bır aydır bırlıkde olan ıkı yenı kusumu tanıstırmak ve onlarla ılgılı bırkac sey sormak ıstıyorum Önce resımlerı ıle onları sıze tanıtıyım acık mavı olan dısı koyu olan ıse erkek : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Suan da 4 aylık olduklarını tahmın edıyorum sızce ? Dıger bır sorum ıse ölen kusumu cok rahat evcılestırıp konusturabılmeme ramen bu mınıklerımden umıdımı kaybetmek uzereyım hıc bır sekılde bana alısmıyorlar sureklı bır bırlerı ıle bırlıkdeler cok fazla bır beklentım yok cıft oldukları ıcın ama enazından bıraz nasıl evcılestırebılırm ayırıp evcıllesme sansım hıc yok cok fazla bagırıp bırbırlerını arıyorlar Dıger bır sorum ıse ares geldıgınde cok agır soguk almıstı sureklı hapsırıyordu garıp sesler cıkartıyordu ama odayı ısıtıp sera buscopar vererek ıyılestırdım suan ıyı fakat uctukdan sonra hırıltı halınde ses cıkartıyor hala bunun ıcın ne yapabılırım ? Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekur ederım =)

kuşlarını diğer forum sitesinden biliyorum çok güzeller soruna çözüm bulmak için çağdaş abi ile iletişime geç.

:)lordi hehehhe

ali abi bizim ne işimiz var burda?? :P:P:P

ben buraya pek takılmıyom

Yanıtlamak için giriş yapın