Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

bahçeli ev için köpek arıyorum .

BAHÇELİ EVİMİZDE bakabileceğimiz saldırgan olmayan dost canlısı köpek arıyoruz.golden yavru olabilir.ilk evcil köpeğimiz olacaktır.köpekleri cok seviyoruz.bu güne kadar zaman ayıramayacagımız için almadık.yavruları için iyi bir aile arayan varsa biz alabiliriz.

img

zulu

21 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mail adresim [email protected]

img

zulu

ÖZEL MESAJ

Yeriniz nerede?

img

saitisik

19 yıl 9 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kocaeli de izmit .golden veya labrador olabilir.

img

zulu

ÖZEL MESAJ

GOLDEN RETRIEVER veya LABRADOR RETRIEVER yavrusu fiyati 600 euro tum belgeler birlikte Istanbulda teslim ediyorum. Siparis uzerine yurtdisindan getiriyorum. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]

sakaryada oturuyorum 10 günlük doberman(safkan) yavrularımız vardır cinsiyet tercihi bile yapabilirsiniz makul bir fiyatta anlaşabiliriz [email protected] adrese mail atabilirsiniz iyi günler dilerim

img

baldwin1976

20 yıl 8 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar... Kopegimin yavrulari oldu. Belcika kurdu-kangal kirmasi.Cok tatlilar. 2 ayliklar. Disiler. Asilari yapildi. Cok buyumeyen cinsten yani evde de bakilabilir. Onlara gercekten sevilecekleri ve de iyi bakilacaklari yuvalar ariyorum. ilgilenirseniz bana bu adresten [email protected] sakaryadayim ama izmite getirebilirim... cok az bir ucret istemekteyim.

img

ttaskin

17 yıl 10 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba 10 günlük safkan golden yavrularım var dişi veya erkek istediğini alabilirsin 500ytl fiatları

img

fundakaracan

17 yıl 10 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba 10 günlük dişi ve erkek golden yavrularım var 500ytl düşünürsen beni arayabilirsin funda05395546277

img

fundakaracan

17 yıl 10 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

av köpeklerim var 6 aylık yavru, babası seter annesi puanter.. son derece dost canlısıdır, zaten av köpeği olduğu için saldırgan bir tutum içerisinde bulunmaz.. aşıları tamam karnesine işlenmiştir. http://img444.imageshack.us/img444/5423/pict0020gt5.jpg ilgilenirsen eğer 2 günlük yavrularımda oldu tabi onları hemen veremem anneleriyle olmaları lazım.. msn adresim: [email protected]

img

serdaronder

17 yıl 9 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ