Kuş Forumları > Kuş İlanlar
bütün papağanlar dahada uygun fiyatlara
amazon jakpo lory kakadu ve diğer papağan cinsleri için tek bir adres 05374322340
SELAM ESKİŞEHİRDEYİM. BÜTÜN PAPAĞAN ÇEŞETLERİNİN FOTOĞRAF VE FİYATLARINI MAİLİME GÖNDERİRSEN ALIŞVERİŞ YAPABİLİRİZ. PARALARI PEŞİN. MAİL :[email protected] TEL :05055034798
slm . yavru jako arıyorum. temin edebilirsen ve fiyatını yazabilirsen [email protected]. saygılar ..
slm eğitimli konuşan sakin-uysal jako arıyorum varsa [email protected]
biraz önce aramıştım sizi ankaradan email adresim( [email protected])bana cako papağanınızın resminide gönderir iseniz eğer sevinirim
Selam,, Tekirdağ’dan Erhan SOLAK. Resmi bir kurumda ziraat mühendisi olarak çalışıyorum. Elinizde cennet papağanı ve gray parrot cinsi papağanlardan bulunuyorsa bunların fiyatları ve kısaca özellikleri ile ilgili bir mail gönderirseniz memnun olurum. Ayrıca tekirdağa gönderme işlemini nasıl yapıyorsunuz, bunun masrafı nedir bu konuda da bilgi istiyorum. Şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım….. mail: [email protected]
yeni kurduğum pet shopa lori cacadu amazon türleri papağanlar almak istiyorum.eğer uygun fiyat verecek olursanız sizdende alabilirim 05422224328 den bana ulaşabilirsiniz