Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
PEKİNESS VEREN YOKMU???
ARKADAŞLAR BENİM 15 YAŞINDA TERİYERİM VARDI.YAŞLILIKTAN DOLAYI ÖLDÜ.ŞİMDİ ÇOK TATLI Bİ PİNCHERIM VAR AMA BEN BİTANE DAHA TATLI KÖPĞİM OLSUN İSTİYORUM.ONA ÇOK İYİ BAKILACAĞINDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ ÇÜNKÜ HAYVANLARI HASTALIK DERECESİNDE ÇOK SEVİYORUM.İZMİRDE OTURUYORUM BANA EMAİL ADRESİMDEN ULAŞABİLİRSİNİ[email protected] ŞİMDİDEN TŞK EDERİM.
merhaba 4 aylık dişi beyaz pekines köpeğimi vermek zorundayım ismi pırtık tuvalet eğitimi var karma ve kist aşıları yapıldı yapılan masraflardan dolayı 300 ytl ye vermeyi düşünüyorum ilgilenirseniz fiyatı konuşuruz ve resimlerinide görebilirsiniz
ilginiz için tşk ederim ama ben ücretsiz istiyorum çünki köpeklerin parayla verilmesine karşıyım onlarda bi can ve çok kıymetliler.çok ii bakıcak birisiyim yinede düşünürseniz sevinirim.
pekines hakkında görüşmek isterim bnde beyaz ve dişi arıyordum tam istediğim gıbı :) resımlerını gormek ısterım [email protected]
köpeğinizi vermediyseniz lütfen görüşelim. [email protected] (msn veya e-mail)
kopeğinizi vermedıysenız gorusebılırız
[email protected] resımni gonderırsenız sevinirim
MERHABALAR HAYVANLARI ÇOK SEVİYORUM VE PEKİNES CİNSİ BİR KÖPEĞİM OLSUN İSTİYORUM AMA ÇOK İSTİYORUM İZMİR DE OTURUYORUM VE ÜCRET TALEP EDİLMESİNDEN YANA DEGİLİM İLGİLİLERE DUYRULUR BANA EMAİL ADRESİNDEN ULASABİLİRSİNİZ BU ARADA BU ZAMANA KADAR BİR COK HAYVAN BAKTIM HOSCAKALIN BYE [email protected]
merhabalar ben hayvanları cok seviyorum ve ücretsiz bir pekines yavrusu istiyorum bu zamana kadar cok hayvan baktım ilgililere duyurulur email adresim [email protected] hoscakalın bye
şu an elimde bulmuş olduğum bir pekines var erkek sahiplerini arıyorum bulamaz isem size seve seve veririm şayet bakabilirseniz aslında kendim bakardım ama şuan bir alman kurdum var geçinemiyolar herhangibir üçret sözkonusu dil sadece bakbileceğinizi ispatlamanız yeter.Çünkü anladım kadarıyla bu köpek sahiplerince kaybedilmiş tekrar acı cekmesini istemem