Muhabbet Kuşları

eş seçimi nasıl yapılır?
erkek muhabbetime eş almak istiyorum. muhabbetimi petshop`a götürcekmişim eşini kendisi seçecekmiş diye okudum ama ayrıntıları anlatabilir misiniz; çünkü bir keresinde yanına erkek aldım arkadaş olsun diye anlaşamadılar geri verdim. bu sefer de anlaşamazlarsa diye korkuyorum. muhabbetimi petshop`taki diğer muhabbetlerin arasına mı salmamız gerekiyor? bir de nerden anlıcam hangisiyle anlaştıklarını? hem öyle ilk görüşte nasıl karar vercekler ki?? anlayışınız için teşekkürler. yardımlarınızı bekliyorum.

yardım!!! eş seçimi konusunda bilgilerinizi yazar mısınız?

bence bir üretimhanede eş seçtir hem daha kapsamlı olur.hangi dişi beğendiği konusuna gelincede birbirleriyle çok ilgilenirler veonları ayrı bir kafese almanız gerekir ama bu şartlar petshoplarda pek uygun değil.kuşunuzu salmadan önce işaretlemelisiniz

teşekkür ederim..

merhaba arkadaşım herhangi pet shopa gidersen yeterli olacaktır kuşunu götürdüğünde eş seçtirmek istiyorum dersin salmana izin veriyorlar zaten eğer oradan bir kuşla anlaşacaksa zaten genelde hemen kovalamaları başlar kuşlar birbirleriyle ilgilenir ilgilendiği kuşu alman yeterli olacaktır.sen merak etme onlar ilk gördüğünde karar verirler.

Yanıtlamak için giriş yapın