Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

golden veya ıngılız coocer arıyorum
merhaba golden yada ıngılız coocer cınsı kopek arıyorum 2,5 yasında oglum var arkadaslık kurmalarını ve hayvan sevgısını ogrenmesını ıstıyorum ücretsiz vermek ısteyenler bana mesaj yazarsa sevınırım

merhabalar benım 7 aylık bır ıngılız cocker ım var ve butun yapılması gereken asılarının hepsını yaptırdım yalnızca ası masrafları(300ytl) karsılıgı vermeyı dusunuyorum tuvalet egıtımlı otur ve yat gıbı komutları da cok ıyı algılar cocukları da cok sevıyor.ılgılenırsenız 🔒 Üyelere Özel dan gorusebılırız yada 🔒 Üyelere Özel

merhabalar 7 aylık ıngılız cocker ım var erkek ası masrafları karsı vermek ıstıyorum(300ytl)tuvalet egıtımı ve bazı genel komutları cok ıyı bılıyor ayrıca cocuklarla arsı mukemmel ilgilenırsenız 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel nolu telden gorusebılırız

Merhaba, 3 yaşında erkek çok tatlı bir American Cocker`ım var. Bana çok düşkün ama çalıştığım için ona yeterince zaman ayıramadığım için çok üzülüyorum. Çok duygusal ve oyuncu bir köpek. Havlama huyu hiç yoktur. Çocuğunuza iyi bir arkadaş olacağına eminim. İsterseniz size fotoğraflarını gönderebilirim. Bana cep telefonumdan ulaşabilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel Dilek

Yanıtlamak için giriş yapın