Diğer Evcil Forumları > Hamster
bebek hamster 1 hafta sonra verilmk üzere isteyenlere duyrulur 5ytlden tane
arkadaşlar elimde şuan bebek olan 10 tane kahvereng ve sarı karışımı hamster var haftaya verebilirim 10 tane elimde var.. istynler buraya mesaj atsın ..çok sağlıklıdırlar..
ist. anadolu yakasındaysan resimlerini [email protected]`e gönderir misin
eğer hala satılmadıysa resimlerini [email protected] adresine gönderebilir misin? mümkünse hamster a sahip olmak isterim
nerede oturuosun...ve tanesini ne kadara satabilirsin ayrıca hamsterlarının cinsi nedir??
slm ben akşehirden anıl arkadaşım hamsterlerinden birini almak isterim kargo veya otobüsle gönderirsen masraflarını karşılarım sorun olmaz : çokda iyi bakarım gözün arkada kalmaz 0539 461 11 82 [email protected]
bebeklerin bitanesini 5ytlye satıyorum ama.. daha bebekler ilk mesajı yazdığımda yeni doğmuşlardı .. 1 hafta sonra anca verebilirim sütten kesilmeleri lazım.. göstepede hamsterları verebilirim 11 tane var.. cinsi syrian..açık kahverengi.. beyaz ve sarı renlerden oluşutor. 1 tanesi simsiyah..fotoları atıcam
ya ben banu bende hamsterlerinden birini almak istiyorum......fotolarını msn adresime atatbilirmisin,adresim; [email protected] bana ulaşırsanız sevinirimmmmmmmmmmmmmm :):):):)
*********************bendede hamsterlar var sryan cinsi fiyat 5 ytl istanbul anadolu yakasından verilir.(1 aylıklar)*******************
selam facula83 ben hamster yavrularından bir tanesini alabilirim msj bekliyorum ok acil....kargodan alabilirim
[email protected] adresine resimlerini gönderir misin, göztepeye yakınım..