Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Küçük köpek arıyoruz.. (ücretsiz veya makul ücretli)

İstanbulda sıcacık bir evde bakılacak küçük fazla büyümeyen köpek bakmak istiyoruz.. Jack russel . pekinez , king edward , yorkshire ve diğer küçük terrier türleri tercihlerimiz arasında.. Eğer illede bir fiyat konuşulacaksa alt sınır fiyat vermeniz dileğiyle.. İlgilenenler bu başlığa mesaj atarlarsa iletişim kurabiliriz.. Tüm hayvan dostlarına iyi günler dileriz..

img

poytug

18 yıl üyedir.

ÖZEL MESAJ

45 günlük terrier yavruları siyah renktekiler 100 ytl beyazlar 200 alacalı 150 ytl 0532 4165068

img

senolcangür

17 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba cocker yavrumu ücretsiz vericem düşünürsen

img

masal

17 yıl 9 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam masal, ben talibim cockerine eyer uygun görürsen, 0535 261 25 84

selam senolcagür,verdiğin fiyatlarda kararlı mısın? izmir ve muğla diye başlayan mesajım köpek arayanlar sayfasında.lütfen bi oku...ayrıca sen neredesin??

img

adapina

17 yıl 8 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sewgılı kızım zeytın 2 yasında annee oldu cok saglıklı yawrularımızı satmayı dusunuoruz...resımlerı war ısteyenlere yollayabılırım. 23/07/2007 dogumlular 40 gun emzırılmelerı gerekmektedır o yuzden 1,5aylık olabıldıklerrınde sahıp olabılıceksınız....

img

fuatuba

17 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

8 aylık jack russel terrıer olan şekeri apartmanda sorun yaşadıgımız ıcın vermek zorundayız eger ılgılenırsenız eğitimli ve çok akıllı 150 ytl

img

gamzenaz

17 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

5 aylık amerikan cocker spaniel ım var adı paris hamileliğimden dolayı bakamıyorum tuvalet eğitimi var ücretsiz verebilirim ii bakılacaksa

img

madamehollywood

17 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BEN ALABİLİRİM MSN DEN GÖRÜŞÜRSEK SEVİNİRİM [email protected] BEKLIYORUM

fuatuba köpeğinin cinsi ne acaba izmirde oturuyorum eğer uygun görürsen ilgilenirim mailini bekeyeceğim srgn_kaya@hot...

img

srgn_kaya

17 yıl 7 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ