Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Tam 6 ay oldu köpecik arıyoruz...

Tam 6 ay oldu hala köpek arıyorum Bulacağımdan eminim ümidimi kaybetmedim Bahçeli bi evimiz var ailece uzun zamndır arıyoruz ama bu güne kdr bi hayvansever çıkmadı ücretsiz veren cins o kdr farketmez alman kurdu rotweiler golden veya bunların kırma cinsleri olabilir Bu adresten ulaşabilirsiniz [email protected]

img

poyrazb

18 yıl 1 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam, 2 yaşında dişi Alman Çoban`ım var.Ben yavrularını aldım anneyi vermek istiyorum.İSTANBUL/Kumburgaz 0532-7928605

img

saitisik

19 yıl 9 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba size yardımcı olmak isteriz.Aradığınızı bizde bulabilirsiniz.İstediğinizi çiftliğimizden veya yurtdışından en kısa zamanda temin edebiliriz.Saygılarımızla... Pet-Clinic Veteriner Sağlık Merkezi www.petclinic02.com tel:0416 216 3233

merhaba benim Sezar adında küçük bir oğlum var..Henüz 55 günlük..3 günlük iken bana verdiler..aile,kırma oldukları için 6 yavruyu sokağa atmış..(anne pitbull, baba belirsiz)..en azından yaşatmaya çalıştım. (Diğer 5 yavru 1 gün içinde ölmüş.) Ama artık ona yeni bir aile bulmam gerekiyor.İş seyahatlerimden dolayı hiçbir şeklide bakamıyacağım. Ben yaşattım siz de aile sıcaklığı verin. Bence o dünyanın en tatlı ve en hassas yavrusu.. Veteriner kontrolleri ve aşılarına devam etmekteyiz. İlgilenirseniz mail adresime ([email protected] ya da [email protected]) mesaj bırakın, size resimlerini yollayayım.

img

lovesezar

18 yıl 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

saitisk anneye talibim fiyatını yazarsanız çok iyi olur erkek safkan eğitimli köpeğim var onun yanına dişi arıyordum satıyorsanız çok ciddi ilgileniyorum msnn:[email protected] lütfen acil irtibata geçin sevinirm

img

ultrasabi

18 yıl 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar ilgilenen herkese teşekkürler. Manisadan ilanımı gören gerçek bir hayvansever bana çok sevdiği yavru köpeğini verdi. Ona binlerce kez teşekkürler. 6 ay olmuştu dost arıyorduk biz dostumuzu bulduk darısı tüm arayanların başına :)) BURAK

img

poyrazb

ÖZEL MESAJ

mrb.1 yaşında ingiliz golden retriver (erkek)köpeğimi vermek istiyorum.tlf:05326470156

img

kubates

17 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

http://baybay.5gbfree.com/

Köpeğimizin son hali :)

img

poyrazb

ÖZEL MESAJ