Muhabbet Kuşları

tüp bebek yapan varmı?:P:P:P
ya arkadaslar bu kuslar hala ciftlesmiyoo. Anlasıyolarda, birbirlerini kaşıyolar, yem kusuyo disiye. ayrıca sizin formun yarısını okudum dediklerinizide yaptım. kimsenin girmedigi bi odaya kendi odama koydum yuksek bi yere astım ama olmuyoo hala tık yok kusun poposunda biraz sislik oldu ama yumurta olacagını sanmıyorum cunku her sabah 6.30 ta onlar yuzunden uyanıyorum bakıyorum erkek şuursuzca cilve yapıyo ama ciftlesme yok:(( tabi erkegin istedigi olmayınca kafesin icinde kovalamaca baslıyo bi o yana bi bu yana:s diyorumki keske su tüp bebek yontemini kuslarada yapsalar yaptıracak cok cıkar:P:P olmaz tabide hahaha neyse kuslarım hakkında bilgide veriyim 10 gundur bende erken bi sure:$ biliyorum dişide erkekte cok saglıklı ve cok bakımlılar disinin gagası koyu kahve rengi erkekte zaten hazır fırsat bekliyo ayrıca yuvalıgıda taktım ama hic ilgilenmiyolar yanlıs yaptıgım veya yapmadıgım nedir? uzun oldu ama okuyupta karsılık verenlere simdiden teskur;)

dostum bende senın gibi cok bekledim olmadı bi turlu, bedne gittim altında yumurta olan bi çift aldım ama benımkıler pek anlasmıyorlardı senınkıler anlasıyorlarmıs bence biraz beklemen gerekecek ilerleyen zamanlarda olur

arkadasım kafesi biraz küçüktü kafeslerinide büyüttüm ben üzerime düsen herseyi yaptım artık onlara kalmış artık beklemekten baska bi şansım yok heralde hersey yolunda giderde bende yavrulara kavusurum ins

Yanıtlamak için giriş yapın