Muhabbet Kuşları

eş seçtirmek
slm arkadaslar. bu forum sayesinde birçok bilgi edindim ve 7 aylık bi yavru muhabbeti büyüttüm. erkek muhabbet kuşuma bir dişi aldım. biliyorum bu şekil yanlıştı ama sorduğum bütün pet shoplar yanlış bildiğimi ve muhabbet kuşlarının eş seçme gibi bir problemlerinin olmayacağını ve anlaşacaklarını söyledi bende inanarak aldım. fakat bir aydır beraberler ama hala birbirlerinden kaçıyolar. sizden ricam benim bu kuşu degiştirebileceğim ve eş seçtirebileceğim bi pet shop. istanbulda oturuyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

arkadasım o pet shoplar sana yalan soylemisler kuş satabilmek icin ve ayrıca senin kusun daha küçük ondan boyundan buyuk seyler beklemen biraz erken, sen onun 1 yasına girmesini bekle sonra al yanına kusunu, git bi pet shopa sen degilde kendisi secsin esini;)ozaman bebislere kavusursun hayırlı gunler:D

slm ben çok bişi bilmiyorum ama bir erkek kuşum vardı yanına 8 aylıkken 1 dişi aldım anlaşıp eşleşmeleri tam 14 ay sürdü . ama eşleştiler ve ve 4 yumurta yaptı 3 ü boştu ama şimdi çok tatlı 45 gnlük bir erkek kuşum daha var sanada sabırlı bol ewcilli günler

Yanıtlamak için giriş yapın