Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

Sizinlen Paylasmak istedim Hamster ARiorum (Trabzon) da bulamadim :(

slm.a oncelikle dstlar ben hamster ariorum Trabzonda Oturuyorum nereye baktiysam talep olmadigi icin satmioruz diorlar :( ama ben bakmak cok isterim wer yeterince bilgi sahibiyim sizin sayenizde ama burda gecen hasmter almistim bi tane buldum aldim adini cise koymustum ama aldigim gun hasta oldunu annamistim bole yarim yamalak yuruyor kasmuyor ziplamiyordu onun icin herseyi yaptim ama kurtaramadim :( oki onu iylestirmek geri kazandirmak istemistim ama hicdeilse ( orda kutu icersinde olmektense sevgi ve sefkatin arasinda oldu onun icin daha temiz oldu orda daha cok aci cekicekti kim bilir acilarni azaltiysam ne mutlu bana :( umarim sizinde moralinizi bozmadim ..! simdi daha bulamiyorum yardim edicek biri warsa were bilicek ben Burdayim..trabzon..

img

rully

18 yıl 2 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba rully.Ben www.hamsterworld.org forumunu da takip ediyorum oraya da ilan ver derim.Bulman için

img

angoravet

20 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar rully. ben de trabzondayım. okuorm burda. iki tane bildiğim yer var hamster satan. ve her gittiğimde de oluor.ben sana verirdim para da istemezdim ama benim hamsterım 3 doğum yaptı. yavruları bakmak zorlaşınca sattım. sonuç şu ki : trabzon`da hamster satan iki yer var ve sürekli oluor.

img

sl1ther

18 yıl 2 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ