Kanarya

14 şubat doğumlu malinua yavrularımı satıyorum.
atkadaşlar 14.02,2007 doğumlu birici agız 4 adet malinua yavrularımı satıyorum..isteyen arkadaşlara resim yollarım 🔒 Üyelere Özel adresindern daha hızlı ulaşabilirler..kuşlar orjinal ve harikadır tanesi 50 ytl...

Şahmelcan Kardeşim; O kadar ucuza kanarya satıyorsun ki, dayanamadım, eşe girmek üzere olan bir çift malinuamı ben de sana satmaya karar verdim. Muhteşem öten erkekle henüz bu yıl eşe girmemiş dişisini ben de sana ellişerden yüz liraya satayım. İstediğin kanarya uzmanıyla evime gelip aslanlar gibi öten erkeği ve dünyalar güzeli dişiyi görebilirsin. Ankara`dayım ve "Böyle kanarya doıstlar başına," topiğinde yazan goldenretriver`im. Bahsettiğim kuşları kesinlikle satmayı düşünmüyordum; ancak o kadar ucuza kuş sattığını (?!) görünce dayanamadım, ben de sana kanarya satmaya karar verdim. Ne dersin? Alır mısın? (0555)4965568 Hatta senin harika kanaryalarına karşı bir de ekleme yapayım; seninkilerden en az beş kere daha iyi öten, muhteşem bir çiftten bahsediyorum. Gelip görebilirsin, görebilirsiniz. Kanaryaları çok seven, daha ötesi tapan birisi olarak, onların ticari araç olarak görülmesine karşıyım.Hepinizin kanaryalarını gagalar, bol marul,elma ve yumurtalı günler dilerim.

kanaryalarınızı ben alayım bana satım istanbuldayım ama

selam fiyatlarında indirim yapabilirsen. lütfen bana not bırak.. ayrıca elinde daha başka kuş var mı 🔒 Üyelere Özel. TELF: 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın