Kuş Forumları > Kuş İlanlar
KELEBEK BESLEYENLERE ÖZEL KUŞLAR
KARA BOYUN KARA KUYRUK ARKATEPE MÜKEMMEL KUŞLAR YANLIZCA 1ÇİFTİ SATILIKTIR.İSTEYENE 1 ÇİFTTE KIRMIZI KAPLAN TEPESİZ VEREBİLİRİM.
kırmızı kaplanlarla ilgileniyorum. Kuşların bir remi varmı yada nerede ne zaman görebilirim? fiyat nedir? sağlıcakla kalın
ARKADAŞIM KIRMIZI KAPLANLARI VERDİM FAKAT İSTERSEN SANA BİRÇİFT DAHA GETİREBİLİRİM KUŞLAR YURT DIŞINDAN GELİYOR İKİ GÜNDE GETİRE BİLİRİM İSTERSEN.VEYA İSTEDİGİN BAŞKA BİRRENK VARSA VEYA DÖNÜŞ KUŞU YANİDÖNÜŞGARANTİLİ ÖYLE NORMAL DÖNÜŞDEYİL PERVANEGİBİ DÖNÜYORLAR.
FİYAT OLARAK ÇİFTİ 50YTL KIRMIZI KAPLANLAR DİYERLERİNİN FİYATLARI HEPSİ FARKLİ FARKLIDIR.
kabasaksak bende 1 cıft kelebek war... satılık guvercınler adlı sayfamda ayrıca resımlerı de war onlar ısını gormezmı??
teşekkürler Crano, ama işimi görmez. Oskarr; gelecek güvercinlerin resmini görmem mümkünse başlangıç için bir çift alabilirim. sağlıcakla kalın
ARKADAŞIM KUŞLARIN RESİMLERİ MALESEF YOK BEN İSTANBULDAYIM FAKAT İSTENİRSE KARGOYLA YOLLARIM VE HANGİ TİP KUŞ İSTİYORSUNUZ DÖNÜŞ KUŞUMU ? ŞOV KUŞUMU ? İSTEDİĞİN BAŞKA RENKTE VARSA GETİRE BİLİRİM .KUŞLARIN FİYATLARI FARKLIDIR LÜTFEN İSTEDİĞİNİZ KUŞUN RENGİNİ VE ÖZELLİĞİNİ BELİRTİN.
selam Oskarr bende İstanbul''dayım. Bu işin en kolayı kuşları görmek. detaylar için [email protected] e mail adresim görüşmek üzere
oskarr mailini bekliyorum. elinde ne tür küş olduğunu bilmiyorum ama kaliteli ve sağlıklı kuşa alıcıyım sağlıcakla kal
AARKADAŞIM İST''NİN NERESİNDESİN BEN BEYLİK DÜZÜNDEYİM.TÜRÜNÜ BİLMİYORUM DEMİŞSİN KUŞLAR KELEBEK CİNSİ RENKLERİ FARKLI.HERDESEN VAR FAKAT İSTEYE GÖRE GETİRİYORUM.HAYRİYETTEN ÇOK İYİ DÖNEN KUŞLARVAR ONLARDA GÖRÜNTÜ OLARAK ÇOK İYİ DEYİL FAKAT ÇOK İYİ ŞEKİLLERDE DÖNEBİLME ÖZELLİKLERİVAR ONLARADA DÖNÜŞ KUŞU DİYORUZ.HANGİ TİPTEN İSTEDİĞİNİ BELİRTİRSEN SANA DAHAİYİ YARDIMCI OLURUM.( BEN BUİŞİ TİCARET AMAÇLI DEĞİL HOBİ OLARAK YAPIYORUM.)SELAMLAR.