Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanarya

Mesaj Ekle

200 YTL`ye KELEPİR KANARYA YAVRULARI

diye bir başlık atsaydım, büyük olasılıkla yavrularımı kapışırdınız, ama ben ikinci batında, "Böyle kanarya dostlar başına," başlıklı topikte tanıttığım oğlumun ikinci altı yavrularını 10 YTL gibi sembolik bir rakama, kanarya severlere vermek istiyorum. 17 mart 2007 tarihinde doğan, iki tanesi sapsarı yavrularım bugün 31 günlük olup, 40 günlük olana kadar el bebek gül bebek onları besleyeceğim. Almak isteyenler 26 Nisan tarihinden itibaren alabilirler. Ankara`dayım, cebim (0555) 4965568 Bu arada şu anda kuluçkada yedinci gününü dolduran dişi kuşum, yepyeni altı yavrunun dünyaya gelmesine hazırlanıyor. Aslanlar parçası oğlum hem anneyi besliyor, hem burada anlatamayacağım kadar ayıp şeyler yapmaya devam ediyor. 10 YTL gibi görülmemiş bir fiyata vereceğim kanaryalarım müthiş sağlıklı olıup 16ncı günlerinde yuvadan uçmuşlardır. Sapsarı olanlarla bir yeşilin erkek olduğuna eminim; diğerlerini zaman gösterecek. Herkesin kanaryasını gagalar, bol elma, marul ve yumurtalı günler dilerim.

img

speculator

19 yıl 4 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İyi akşamlar ben ankara karahamzalı dan yazıyorum eğer fiyatta ciddiysen!! ben 1 çift istiyorum. Tabi eğer hala satılamdıysa. 8797058

img

manken-m

21 yıl 7 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Gerçi Böyle kanarya dostlar başına topiğinde de yazdım, ama buraya da yazsam fena olmayacak. Oğlumun aynı ağızda dünyaya gelen, çok akıllı kızkardeşiyle, dördüncü ağızdaki cıbır cıbır yavrularını tanesi 10 liradan önce isteyen kapar. Ankara`da olanlar arasın. Cebim (0555)4965568 Mailim [email protected] Roman, öykü ve denemelerimde yere göğe sığdıramadığım, büyük reklamını yaptığım bütün kanaryaları gagalar, hepsine elma, marul ve yumurta dolu günler dilerim.

img

speculator

ÖZEL MESAJ

Sayın Kanaryaseverler; Halen (15.07.2007) tarihi itibarıyla 21 günlük olan beşinci ağzın yavruları dışında elimde yavru kalmamıştır. Hem halalarını hem de bütün yavruları elimden çıkarttım. Diğerlerini ise kendi başlarına yem yiyebilecekleri güne kadar, yaklaşık olarak 15 gün sonrasına diyelim, kimseye vermeyeceğim için boşuna aramayınız. Bütün kanaryaları gagalar, sağlıklı, mutlu ve bol uçuşlu yıllar dilerim.

img

speculator

ÖZEL MESAJ