2 gün önce bir tane erkek aldım.ne kadarlık bilmiyorum,birkaç aylık olduğunu söylemişlerdi ama biraz büyümüş gibi..2gündür sadece 2 kere yem yedi ve 1 kere su içti bu normal mi?arasıra hapşuruyor ve tüylerini kabartıp sirkeleniyor, soğuk algınlığı mı var?bir de; yalnız olduğu için ayna aldım ama sakıncalıymış okuduğum kadarıyla.aynaya bakıyor sonra kafasını ayaklarını aynaya vuruyor aynanın arkasına bakıyor kimseyi göremeyince başlıyor çıldırmaya.ciyak ciyak bağırıyor delircek diye korkuyorum.çok ilgileniyorum sürekli konuşuyorum ama beni takmıyor çıldırmaya devam..bir tane daha erkek alsam geçinebilirler mi, iki erkek olunca kavga edermi?şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..
bu arada muhabbetimi aldığımdan beri gagasını sürekli birbirine sürtüyor sanki ağzında birşey varmış gibi ama ağzında birşey yok.gagası için kemik almıştım ama onu da kullanmıyor belki gagasını sürtmek için yapıyodur.bir rahatsızlığı mı var acaba neden böyle yapıyor bir fikri olan varsa yazabilir mi???
neden erkek alıcaksınki bir tane dişi al yanına belki çiftleşmek istiyordur...
slm. kusunun hapsurması ve tüylerini kabartması soguk algınlıgının isaretleridir. aynayı ben de önermiyorum. hiç bi kus yalnız kaldım die delirmezmerak etme. yalnız kalmasını istemiyosan bi erkek daha alacagına götür kusunu bi kuscuya ordan kendisine bi disi begensin ve onu al ne dersin daha ii olmaz mı?