Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
satılık yaban ördegi yumurtaları
satılık yaban ördegi yumurtaları 10 ytl adet 05357172884
arkadaşım gel ben sana 1 ytl den garantili yumurta vereyim yeşil tekir ne bu ya meydanı boş buldunuz galiba 10 ytl ye ördek satıyorlar be
sanane kardeşim almazssın olur biter
arkadaşım gel ben sana 1 ytl den garantili yumurta vereyim yeşil tekir ne bu ya meydanı boş buldunuz galiba 10 ytl ye ördek satıyorlar be kesinlikle hak veriyorum ! makul fiyat verelim burda insanların aklı karışmasın,yeşil ördek yumurtaları bu piyasada bu ara hiç revaçta değil 10 ytl abartı fiyat ... bendede 40 tane kadar var isteyenin yolu silivriye düşerse bi hayır duasına hepsini bedava verebilirim ...
bak kardeşim ben senin gibi göl knerından gidip yeşillerin yumurtalarını toplayıp 1 ytl ye satmıyorum her şeyden önce yabani hayvanı her ne olursa olsun alıp satmak yumurtasını satmak mili parklardan üretici belgen olması lazım yoksa yandın ihbarla gelecek cezayı ödeyecek para bulamazssın önce ögren sonra yaz eleştir tammammı kardeşim
neyse sülüncü kardeş daha fazla uzayıp konuyu dallandırmayalım ama lütfen makul fiyat verelim .. bu arada sende tavus kuşu yumurtası varsa 10 tane almak istiyorum mailim [email protected]
karamann ben b.çekmecede güzelken sitesindeyim senden 40 tane yumurta istiyorum tabi varsa num:05397667971ararsan gelip hemen alıcam yumurtaları tşk
suluncu kardeşim rakam sizin için uygun olabilir ama çok yüsek ben yeşilbaş üreticisiyim yavrular çıktığında hediye olarak veriyorum daha olmadı anaçları bile hediye olarak çok verdim sabah yine 10 adet yavru çıkmiş kuluçkada yatan 5 ördeğim daha var ördeklerim sesi için beslenen yeşilbaşlardan pekin büyüklüğünde olan ördeklerden değil tam orjinal
hepsievcilcom çok güzel bir site