Kuş Forumları > Kuş İlanlar
GÜZEL BİR ÇİFTİMİ SATIYORUM GARANTİLİ....
çiftimi satıyorum. dişi,yavru iken kendime damızlık olarak ayırdım 1 yaş civarı iken eşleştirdiğim nisan 2005 doğumlu,rengi beyaz parçalı olan yerli dişimi ve eşi normal düz yeşil biraz iri erkeğin yaşı tam olarak bilmiyorum. ama iyi döl verir. şuan yuvalık takmadım. yuvalığı taktığımda hemen çiftleşip döllü yumurta yapacağını garantisini veriyorum. bu çiften daha önce yavrular aldım. yavrulardan birkaçtanesi kendime damızlık olarak ayırdım onların resimleri ve çiftin resimleri en kısa zamanda buraya ekleyeceğim. eğer döllü yumurta çıkmasza kuşları geri alıp parasını iade etmek üzere garantisini veriyorum. satmamın sebebi elimde birbuçuk çuval yem kaldı.toptancıdan 200-300 kg.luk yemi bir seferde almak zorundayım (nakliye masrafından dolayı.) yer: istanbul fiyatı: kafes hariç çifti 100 ytl.dir (pazarlıksızdır) msn adresim: [email protected] işlerimin yoğunluğundan dolayı sürekli online olamıyorum. mesaj atabilirler.
RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ SAĞDAN BİRİNCİ VE İKİNCİ TÜNEKTE DURAN PARÇALI VE TURKUAZ MAVİSİ O ÇİFTİN YAVRULARIDIR.
SAĞDAKİ DURAN GENÇ ERKEK O ÇİFTİN YAVRUSU YERDE DURAN YAVRULAR İSE TORUNLARI :) YUVALIKTA 2 TANE DAHA VAR.
İŞTE ÇİFT, YAVRULAR VE TORUNLAR İN RESİMLERİ.
kuşlar satılmıştır.
selam. bende istanbuldayim. 8-9 aylık sarı parçalı bir dişi muhabbet kuşu almak istiyorum. elinde varmı boyle bir kuş