Muhabbet Kuşları

nasil olcak bu iş uzman arkadaslar yardım
yeni yavru muhabbet kusu aldim.35 günlk ve 4 gündür benmle.forumun hepsini okudum neredeyse 1 hafta dısari cıkarmamam gerektigini ac bırakarak egitim vermememi... benim sorunum su ki eimi kafese sokuorm korkmuo ama baslio taklalalr atmaya bi o köseye bi diger köseye bazen elime üstüne gelio 3 sn duruo hemen gene sımario.n yapmam gerek sizce?ayrica hergün oldukca fazla konusuorm konusturmayi ögretmek icin

SLM. KUSUN HAYIRLI OLSUN. KAFESİNİ TEMİZ TUT, YERDEN YÜKSEKCE ISIGI DİREKT ALMAYAN, CEREYANDA KALMAYAN BİR YERE KOY. YEMİNİ VE SUYUNU GÜNLÜK TEMİZLE, YESİLLİGİ COK FAZLA VERME, KONUSMAYA DEVAM ET. ELİNE AL MÜMKÜN OLDUGUNCA COK SEV. ELİNDEN YEM YEDİRMEYE CALIS. AMA BUNU ONU AC BIRAKARAK DEİL YEMİNİ BELLİ SAATLERDE ELİNLE VEREREK YAPABİLİRSİN. GÜNDE İKİ ÜC KERE ELİNDEN YEDİRİRİSEN HEM AC KALMAMIS OLUR HEM ELİNE ALISIR. ELİNİ KAFESE SOKARSAN SENDEN KORKAR BUNU YAPMAMALISIN. BOL EVCİLLİ GÜNLER

gökhan usta saolsın verdigin bilgiler icin ama aklima bişey takildi eline al sev demsssin ya kuslar o sekilde tutulmayi(avuc ici) sevmezler diolar ??? e bunuda yaparken kafese elimi sokup yakalamam gerekcek cok hırcınlaşmaz mi

Kuşun hayırlı olsun arkadaşım.Eline alırken yakalayarak değil onun eline gelmesini sağlamalısın. Sen yakalarsan ürküp sana alışması uzun sürecektir. Muhabbetler narin hayvanlardır. Hızlı hareketlerden , yüksek seslerden korkarlar. İşaret parmağınla göğsüne hafif hafif dokun onu sevdiğini senden zarar gelmeyeceğini hissettirmen lazım. Bir iki hafta süre ver zamanla sana alışacaktır.

bakır saolasın aynen onlari yapmaya devam ediorm oyun oynamayi biraktiginda uzun süre durmaya baslicak heralde parmagimda.bişey daha sormak istiorm 2 kez kafesten cıkardm alişsin die kafesine gitsin yada omzuma gelsin die hic orali olmuo abi cıkıo nefisinden yüksek bi yere konuo saatlerce orda ?!? buna n yapabilirim

ŞİMDİLİK KAFESTEN ÇIKARMA. ELİNDEN KORKMADAN YEM YEMEYE BAŞLASIN SONRA BEŞ ONDAKİKALIĞINA ÇIKARSIN. KUŞUN YA SENİN YANINDA DURSUN YADA KAFESİNDE. SENDEN AYRI YÜKSEKDE DURMASI KORKDUĞUNU GÖSTERİR GÜVENİNİ KAZANMAYA BAK.GÜNLÜK BİRİKİ SAATİNİ ONA AYIR.BİRAZ SABIRLI OL KALBİNDEKİ SEVGİYİ ONA HİSSETTİRDİĞİN AN PROBLEMLERİNİZ BİTECEKTİR.ANLAŞACAĞINIZDAN EMİNİM.

SLM, MUHABBET KUSLARI ELDE TUTULMAYI SEVMESELER DE BİR SÜRE BÖÖLE YAPMAK ZORUNDASIN. ELİNE ALDIĞINDA DA ONU SIKI SIK TUTACAK SEKİLDE DEĞİL, PARMAGINDAN PARMAGINA, AVUC İCİNDEN DİGER AVUC İCİNE GECECEK SEKİLDE OYUNLAR OYNARSAN BİR SÜRE SONRA BU OYUNU O DA SEVMEYE BASLAYACAKTIR. YÜKSEKCE BİR YERDE SAATLERCE DURMASI TASVİP EDİLECEK BİR DAVRANIS DEİL. BUNDAN VAZGECİRMELİSİN. BOL EVCİLLİ GÜNLER

cevaplariniz icin cok tesekkür ediorum arkdaslar dediklerinizi aynen uyguluorm uygulicam daha detaylı bana yardmci olmak isterseniz 🔒 Üyelere Özel dan konusalm simdiden cok tesekkür ediorm bana vakit ayrrsanz cok memnun olurum

ARKADAŞIM ERDAL ABİYİ ÖNERDİĞİN İÇİN ÇOOK SAĞOL HEM ONDAN YAVRU ALACAĞIM HEMDE ÇOK İİ Bİ ARKADAŞLIK BAŞLATTIK İLGİN İÇİN SAGOL..

Yanıtlamak için giriş yapın