Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

5,000 ytl ye hepsi dahil

önümüzdeki hafta ve sonrası artık hastane ve diğer mevzulardan dolayı ilgilenemiyeceğim pendikteki dükkanımı son rakam olarak içindeki balığı kuşu malzemesi ve demirbaşları ile 5 milyara bırakıyorum.malzeme ve balıklar 4 milyar civarı demirbaşlarda 8-10 tutar.sezonda cirosu 4 milyardan aşağı düşmedi.ilgilenemedğim için devreiyorum.alan kişi biraz ticaretten ve balıktan anlıyorsa sağlam ekmek yer.0536 491 34 74 den arayın görüşelim önceki ilanlar geçersizdir...

img

metinakin

19 yıl 11 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eşimin rahatsızlşığından dolayı hastane ve diğer mevzulardan dolayı ilgilenemediğim dükkanımı son rakam olarak içindeki balığı kuşu malzemesi ve demirbaşları ile 5 milyara bırakıyorum.malzeme ve balıklar 4 milyar civarı demirbaşlarda 8-10 tutar.sezonda cirosu 4 milyardan aşağı düşmedi.alan kişi biraz ticaretten ve balıktan anlıyorsa sağlam ekmek yer.pendik merkezdedir ve pasaj içidir.3 dükkan yanyana olup kirası (150*3)450 aidatı 90(30*3) dür ben 2 yıldan fazla zamandır ekmek yiyorum ama şu an hastalıktı diğer sorunlardı devretmek zorundayım.alacak arkadaş ekmek yer çünkü pendik kartal-gebze bölgesinde fazla akvaryumcu yok olanlar küçük ve çoğu iddiasız dükkanlar. 1-2 tane eski var onlarda tüm bölgenin ihtiyacını karşılamaya yetmez.MERAKLILARINA NOT (eşimin hastalığı çok masraflı ve bende çok açıldım dükkandan gelen rakam borcuma gidicek bende büyük ihtimal bir işe girip çalışıcam dükkandan gelen gelirimi biriktirip ödeme yapana kadar borcum üçe katlanır dahada batarım.mecburiyetim bu arkadaşlar yoksa iş yapmadığı için DÜKKANIMI devretmiyorum...)0536 491 34 74 den arayın görüşelim...

img

metinakin

ÖZEL MESAJ

selam... şu an pendik merkezde istasyon karşısında olan dükkanın bulunduğu işhanında 1 dershane 1 sürücü kursu ve mal müdürlüğü var.zemin kattayım ama arka sokaktan ara sokak gibi yani sokaktan görünüyor.aynı katta altılı ganyan ve sayısal bayiside var.bu hafta bir terzi boşalttı ve oraya internet kafe açılacakmış... yine sayısal bayisi iddia bayiliğinide almış yani oldukça hareketli bir yer

img

metinakin

ÖZEL MESAJ

hahahahahahahahahahaha!!!

Adamin esi hasta ve dukkanini elinden cikartmak icin elinden geleni yapiyor, senin yaptigina bak, hah ahahhahaahahaymis, cocukmusun sen birader, Ayrica topic 2005 yilinin haziran ayina ait. Senin bu yaptigina ayip derler baskada bir sey demezler.

img

yipir

19 yıl 11 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MENEDU`ya daha beteri senin başına gelirse bana hatırlatki bende sana hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha diyeyim

img

saadettinhatipoglu

19 yıl 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ