Muhabbet Kuşları

Muhabbet Kuşum Öldü :((
Düne kadar benimle oyunlar oynayan son derece sağlıklı cıvıl cıvıl 2 yaşındaki kuşumu bu sabah kafesinde ölü buldum ölüm sebebini halen anlayamadım hiçbir hastalığı yoktu ona gözüm gibi bakardım bu beni çok üzdü halen kendime gelemedim :(( sapa sağlam bir hayvan aniden neden ölür bana yardımcı olabilecek birileri varmı acaba? Buarada yeni bir yavru muhabbet almak istiyorum istanbul beylikdüzündeyim yardımcı olabilirmisiniz?

Merhaba dreglaine, yazını üzülerek okudum çünkü malesef 2,5 yaşındaki kuşum şekeri geçen ekim ayında durup dururken kaybettik..Hiçbir şeyi yoktu. Ona çok iyi bakıyordum, her zaman özgürdü, bizimle sofraya gelir yemeklerimizden tırtıklardı bende ona dokunmayacak yiyeceklerden yemesine izin veriyordum ve en kötü tarafı da konuşan bi kuştu :((( Nasıl ve neden öldüğünü anlayamadım 10 dk içinde ellerimde öldü :((( Bir daha kuş almadım çünkü şekere hakikaten çok iyi bakıyordum eğer bu kadar iyi baktığım kuş hiçbir nedeni yokken ölüyorsa ben bu acıyı bir daha yaşayamam..adeta pili biten çakmak gibi bir anda ömürleri bitiyor..Eğer herşeye rağmen ben gene kuş alıcam diyorsanız bunların bir an içinde ölebileceklerini kabul ederek almaya karar verin..Kuşunuzun ve diğer tüm ölen kuşların yeri kesinlikle kuş cennetidir çünkü bu kuşlar bir bebek kadar masumlar..umarım bir daha böyle bir acı yaşamazsınız, sevgiyle kalın.

Teşekkür ederim... Beni de en çk üzen yani bıcır`ın (ismi bıcırdı) konuşan bir kuş olmasıydı. Halen gözlerimin önüne geliyor uçuşu bana gelişi. Aklıma bu canlıların da tıpkı insanlar gibi aniden kalp krizi geçiriyor olabileceği geldi çünkü sabah sapa sağlam olan bir canlının aynı günün akşamı aniden ölümünü başka türlü açıklayamıyorum.Açıklayabildiğim tek şey çok büyük bir acı verdiği :( Buarada dün akşam yeni bir yavru aldım şimdilik biraz ürkek ve tedirgin elimden yem yemedi ama nedense dudağımla verdiğim yemleri yiyor :) bakalım alışabilecekmi. Herkese saygılar sevgiler...

Yanıtlamak için giriş yapın