Muhabbet Kuşları

evcilleştirme hakkında ... ??
selamlar arkadaşlar .. benim bir sorum olacaktı.işyerimizdeki komşularımız kendi mekanlarını kapatıp çıktılar,bu sırada orda bulunan muhabbet kuşlarınıda bize verdiler,daha sonra arayıp,almaya geri gelemeyeceklerini,mümkünse bizim bakıp bakamayacağımızı sordular.bizde memnuniyetle kabul ettik.. benim sorum şu ki; bu güzel yaratık maalesef son derece yabani.kesinlikle yaklaştırmıyor,kafesten çıkarıp salsak bile tek bir yere konuyor ve orda saatlerce duruyor,sadece acıktığında kafesine giriyor,sonra belki yine çıkıyor,ama insanlardan son derece soğuk,sanırım bu hayvan sürekli işyerinde kafeste tutulmuş,ondan alışmamış herhalde .... ben bu kuşun , biraz canayakın olmasını istiyorum,yani elimizde gezsinde demiyorum,arada uçsun evde,omzumuza,kafamıza filan konsun,ne bileyim cana yakın olsun .. belli bi periottan sonra bu mümkün müdür ? yani şu anda bu kuşu insanlara yakınlaştırma konusunda bizim yapabileceğimiz bir şey varmıdır ? yoksa zaten yavru bi kuş olmadığını düşünürsek bu imkansızmıdır ?.. teşekkür ederim şimdiden ..saygılar ..

Yanıtlamak için giriş yapın