Muhabbet Kuşları

KUŞUM 3 YUMURTA YAPTI BİRİNİ YEDİ
KUŞUM 3 TANE YUMURTA YAPTI.AMA YUMURTANIN BİRTANESİNİ YEMİŞ. NE YAPMAM LAZIM ACİL YARDIM LÜTFEN BİLGİLİ ARKADAŞLARIM...

bu yumurta yeme davasından ben çok çektim eğer dişi yumurta dolu olmasına rağmen yediyse sizde ayvayı yediniz demektir. o tadı alınca emin olun bir daha yumurta yemekten vazgeçmiyor. dikkat edin eğer erkeğinde böyle bir alışkanlığı varsa 2sinide değiştirin ya da dişiyi değiştirin.

bende çok yavru aldım ve bu olay başıma çok geldi.. sileri sende arkadaşın içini karartma ... hiç merak etme kardeş dişiler çok akıllı oluyor içinde yavru olmayan yani zamanı geldiğinde çıkmayan yumurta olduğu zaman yumurtayı yiyiyorlar bunu yuvanın temizliği için yapıyolar ... yani korkulacak bişi yok rahat ol ;)

eger soylediğim gibi dolu olmasına rağmen yumurtayı yediyse o kuştan hemen kurtul ya da afiyetle kendi yumurtalarını yiyişini seyret

ya sileri sen varya taktın şu çocuğun kuşuna diri diri yememiştir vahşi hayvan mı bu ya alt tarafı muhabbet kuşu hehe :) bişi olmaz diri diri yemez yani bu arada sileri senin kuşunun bence geçmişini araştır belki babası falan atmaca çıkar :))))

slm kusuna hazır mama ve haslanmıs yumurta kabugu ile yumurtanın beyaz yerinden verirsen kusun protein ihtiyacını karsılayacak ve yumurta yemeyi bırakacaktır.

yapman gereken tek şey kalsiyum takviyesi mürekkep balıgı kemiği yeterli 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın