Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
yavrularım ıcın yardım
arkadaslar mrb benım ılk defa bı cıklıt yavrum oldu onceden kılıc balıklarım vardı ve bı cok kez yavru gormustum ama bu yavrular bı degısık kocaman bı karın bolgesı var sıs vazıyette ve devamlı yerde durup ordan oraya zıplayarak sankı hareket edıyolar acaba bı sorunmu var yoksa bu cıklıt yavruları bolemıdır?ve ne kadar sure ıcınde bıseye benzer vazıyete gelırler?son olarakta ben bunları nası beslıcem?yardımcı olursanız cok sevınırım sımdıden hepınıze tşkler
Slm valeg,
Öncelikle yavrularının cinsini söylersen çok memnun olacağım..Bu arada eger yavruların karın bölgesi zemine yapışık gibi duruyor ve söylediğin gibi bir oyana bir bu yana zıplamaya çalışıyorlarsa merak edilecek bir durum yok..Gayet normal..Şu an fazla küçük olsa gerekler ileride düzelecektir.Besleyebilmek için akvaryumcuna danışmanı tavsiye ederim o sana gerekli olan yemi önericektir.Hoşçakal.
yavrularımın cınsı snow.akvaryumcular ııce ezılmıs yem verıyo ama o yemler su ustunde kalıyo ve asagı dusmuyo benım yavrularsa yerden kalkmıyo burdakı akvaryumcularda fazla ıs yok o nedenle fazla guvenmıyom bana yem konusunda yardımcı oolursanız sevınırım
Öncelikle hayırlı olsun, bendede snow yavruları var normal verdiğin yemleri ezerek verebilirsin suyun yüzeyinde kalacaktır. Daha sonra parmağınla suyun yüzeyini şöyle bir karıştır dibine çöker ama fazla yem verme suyu kirletirsin... Kolay gelsin
Sen elindeki yemleri ufala suyun yüzeyinde kalsın merek etme onlar yavaş yavaş yükseklere çıkarlar hiç bişey olmaz..İstersen cichlidler için dip yem alıp ufalayarak verebilirsin :)