Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
kaplumbağalarımı veriyorum.
merhaba arkadaşlar Kaplumbağalarımı onlara iyi bakıcak bir kişiye vermek istiyorum. Akvaryumu, filtresi, vitaminleri,ısıtıcısı, yemiyle, 2 tane sapasağlam ninjayı almak isteyen arkadaşlar olursa lütfen msn`den iletişime geçsin. Herhangi bir ücret talep etmiyorum sadece alıcak insan iyi baksın yeter. msn: [email protected] tel: 533 388 62 18
arkadaşlar kaplumbağalar yuvasını buldu bilginize ilginen herkese teşekkürler... bu arada sevgili frozen kapluşları ben almadım :) sakın korkma....
Sevgili etce
sende ki kaplumbağa sayısı şu an kaç oldu acaba ?
Maalesef elinde en çok kaplumbağa bulundurma rekorları kıran pek çok arkadaş zaman içerisinde kaplumbağalarını çeşitli şekillerde dağıtmak zorunda kaldı. Keşke imkanlarınız olsaydı hiç biriniz sevgili kaplumbağalarınızı sağa sola dağıtmak zorunda kalmasaydınız. Kim onlara sizlerden daha iyi bakabilirdi ki.
Ama işte, sevgiler , sabırlar , zahmetli uğraşlar , maddiyat ,ve vakit yetmezlikleri ne kadar zorlanırsa zorlansın sonuçta yaşamın pratiğiyle bir yerden sonra uyuşamıyor.
2 sene öncesinden beri kaplumba besleyen ve hala devam edebilen , bir yerlere vermeyen kimler kaldı acaba.
Ben varım :) 3 senedir 5 kaplumbağaya bakıyorum, bunların 3 tanesi 4 senedir bende...
Melev seni zaten ayrı bir kategoriye koyuyorum.
Sump projelerini de ilgiyle takip ediyorum
Evet yeni projem için araştırma yapıyorum 130 x 60 x 60 bir projem var, dolabı hazır fiyat alma aşamasındayım yakında hayata geçireceğimi umuyorum...:)
Melev
Yeni projeden haberim yoktu kolay gelsin
Ben şaka yollu başka birşeyi kastetmiştim
bunun gibi birşeyi
Bu sistemden haberim var frozen ama maalesef yeni akvaryuma bunu değil başka bi sistem deneyeceğim. 1 adet çok güçlü dış filtre + 2 adet çok güçlü iç filtre, dış filtre biyolojik ve kimyasal temizlik için iç filtre ise dışkısal atıklar için olacak, umarım işe yarar... Gelişmelerden haberdar ederim.
kaplumbağaları vereli oldu baya o yüzden beni eklemenize gerek yok msn`e