meraba arkadaslar muhabbet kusuma bakamadigim icin vermek istiyorum.isteyen ciflestrmek icin de kullanabilir.bazi seleri sölemek istiyorum yanliz cakıl tüy dökdükten sonra bidaha kanat tüyleri uzamadi yani anlicaginiz ucamio ama konusabilio ve süper evcil gercekten bakabilcek arkadaslari bekliorm
🔒 Üyelere Özel burdan ulasabilirsiniz bu arada cakıl 1.5 yasinda ve hic bi saglik sorunu yoktur !!!
merhaba ben ala bilirim ve iyi bakacagımada emin olabilirsin bendede ikitane konuşan kuş var çimenle çapkın bana güvene bilirsin 🔒 Üyelere Özel
merhaba kuşunuza talibim bendede ikitane konuşan kuş var çapkın ve çimen iyi bakacagımdan emin ola 🔒 Üyelere Özel
merhaba ben ala bilirim ve kanadı çıkmıyordediniz budurumuda düzelte bilirim kuşlarla çok içli dışlı oldum artık her hallerinden anlıyorum benimde ikitane oglumvar çimen ve çapkın ikiside bülbülgibi konuşüyo umarım bana varirsiniz 🔒 Üyelere Özel
arkadaslar hepinize cok tesekkür ediorum ilginizden dolayi ilglenen arkadalsr ank dısıydı ve bende ank dısı istemiodm ve bazi arkadaslarimizin önerisiylede yanina es almaya karar verdim hepinize tekrar cok tesekkrler
arkadaslar hepinize cok tesekkür ediorum ilginizden dolayi ilglenen arkadalsr ank dısıydı ve bende ank dısı istemiodm ve bazi arkadaslarimizin önerisiylede yanina es almaya karar verdim hepinize tekrar cok tesekkrler
Ben Ankaradan yazıyorum.Kuştan memnun değilseniz ve vermeyi düşünüyorsanız ben kendisine talip olabilirim.
cicikusumboncuk istiosan görüselim bana ulas msn den yada telden 🔒 Üyelere Özel ii günler