Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Dikkat!Köpek Aranıyorrrrr....!!!

Arkadaşlar bakamıcak durumda olan köpek sahibi aileler varsa rotwailer,boxer,pitbull cinsi köpeklerinisi sahiplenebilirim.Bahçeli evimize arkadaş arıyoruz.Kesinlikle yalnız kalmıcak ailem herzaman ev içinde zaten.Tekirdağ,Silivri,Çorlu,Çerkezköy vb.vilayetlerden olursa ücreti karşılığda yukarıda belirttiğim erkek yavru şeklinde ki köpeklerinisden belirli bir bütçe ayırdım 250ytl kadar belki çok fazla değil ama durumum bunun için uygun.Diğer illerden gönderirim diyen arkadaşlar varsa onlarda ilan bırakabilirler.iletişim için msj bırakabilirsiniz hergün düzenli olarak siteye giriş yapıyorum.Yada [email protected] dan bana ulaşabilirsiniz. Saygılarımla,

img

nazmi_ultraslan

18 yıl 4 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Elimde bir tane dişi rotwieller var 300milyon istiyorum kabul edersen [email protected]

img

lazsamet

18 yıl 3 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Lazsamet dişi aramıyorum erkek lazım bana .Kusra bakma kardeş.Arkadaşlar ilanım günceldir yokmu kimsede bu ırklardan yavrular?????

img

nazmi_ultraslan

ÖZEL MESAJ

s.a. kardeş elimde doberman yarusu var 2 tane 350 ytl yalnız düşünüyorum fiyatını . ama izmirde cvp bekliyorum [email protected]

img

çaçoo

18 yıl 1 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Çaçoo kardeşim İzmir olduğu için yol problemi vb.sorunlar oluyor bu yüzden uzak iller konusunda gönderebilecek konumdaki arkadaşlarla irtibata geçelim.Yinede saol. ilan GÜNCEL!!!.... hala aramaktayım arkadaşlar belirttiğim şekilde teklifler değerlendirilicektir....

img

nazmi_ultraslan

ÖZEL MESAJ