Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

dost arıyorum boxer,rotvayler,husky,döberman zooteknistim

slm ben çok iyi bir hayvan dostuyum okadarki ziraat mühendisi vede zooteknistim hatay''da oturuyorum evde bakmak için tercihen yavru köpek istiyorum boxer husky veya rotvayler cinsi birdost arıyorum. [email protected] veya [email protected] adreslerinden ulaşabilirsiniz eger farklı bir ildeyseniz ulaşım masraflarını karşılarım saglıklı biryavru istiyorum.ilginiz için teşekkürler.

img

erogluerkan

19 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Elimde muhtesem Alman kurt 50 gunluk son bir tane erkek yavru kaldi. Fiyati 500 euro Istanbul teslim , 600 euro Hatay teslim. Tum evraklar birlikte teslimat yapiyorum. Yavru safkan , secereli , saglikli , iyi beslenmis , ic parazit tedavi ve ilk karma asi yapilmis. Resimleri mevcut. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]

merhaba bende tigerboxer var kuyruğu kesik aşıları tam 8 aylık dişi.ilgilenirsen [email protected]

img

emre55551903

20 yıl 7 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba benim de 4 aylık huskyim var ve yer problemimden dolayı satıyorum,madem ki o kadar hayvan dostusunuz o zaman benim köpeğime de iyi bakabilirsiniz,450 milyon fiyatı saf,tuvalet eğitimli,tüm aşıları tam,mavi gözlü ve muhteem bir maskesi var...düşünürseniz tel numaram 0 533 491 94 51 veya 0 555 271 53 87

img

corkscrew

20 yıl 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım benveteriner hekim deniz irtibata geçersen yardımcı olurum: 0 222 225 48 24 cep: 0537 771 34 12

önce konusmayı öğren rotveyler değil rotweiller iş olsun diye almayın bakmak için aklın.bırakın arkadaşlar

img

alem_buysa_kral_gokberk

19 yıl 10 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

olm gökberk o rotweiler değil ROTTWEILER 2 t ile sende yazmasını öğren

img

rita3

20 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrhb adanada oturuyorum erkek boxer yawrusu war düşünürsen [email protected] görüşelim

img

emrah01

17 yıl 5 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ