Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
dost arıyorum boxer,rotvayler,husky,döberman zooteknistim
slm ben çok iyi bir hayvan dostuyum okadarki ziraat mühendisi vede zooteknistim hatay''da oturuyorum evde bakmak için tercihen yavru köpek istiyorum boxer husky veya rotvayler cinsi birdost arıyorum. [email protected] veya [email protected] adreslerinden ulaşabilirsiniz eger farklı bir ildeyseniz ulaşım masraflarını karşılarım saglıklı biryavru istiyorum.ilginiz için teşekkürler.
Elimde muhtesem Alman kurt 50 gunluk son bir tane erkek yavru kaldi. Fiyati 500 euro Istanbul teslim , 600 euro Hatay teslim. Tum evraklar birlikte teslimat yapiyorum. Yavru safkan , secereli , saglikli , iyi beslenmis , ic parazit tedavi ve ilk karma asi yapilmis. Resimleri mevcut. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
merhaba bende tigerboxer var kuyruğu kesik aşıları tam 8 aylık dişi.ilgilenirsen [email protected]
merhaba benim de 4 aylık huskyim var ve yer problemimden dolayı satıyorum,madem ki o kadar hayvan dostusunuz o zaman benim köpeğime de iyi bakabilirsiniz,450 milyon fiyatı saf,tuvalet eğitimli,tüm aşıları tam,mavi gözlü ve muhteem bir maskesi var...düşünürseniz tel numaram 0 533 491 94 51 veya 0 555 271 53 87
arkadaşım benveteriner hekim deniz irtibata geçersen yardımcı olurum: 0 222 225 48 24 cep: 0537 771 34 12
önce konusmayı öğren rotveyler değil rotweiller iş olsun diye almayın bakmak için aklın.bırakın arkadaşlar
olm gökberk o rotweiler değil ROTTWEILER 2 t ile sende yazmasını öğren
mrhb adanada oturuyorum erkek boxer yawrusu war düşünürsen [email protected] görüşelim