Merhabalar...dört buçuk yaşında erkek bir muhabbet kuşum var bir hafta önce nerden hava geldise üsüttü ve tüylerini şişirip bütün gün uyuyor yeme içme derdi yok.dün anti vitamin anti soğuk algınlığı ilaçı alıp yemine koydum yedi ama hala aynı vaziyette...moralim çok bozuk ölmesini asla istemiyorum....
daha öncede bir kaç kere kış aylarında üsüttmüştü ama iyleşmişti ...ne yapmam lazım üzeri kalın örtü ile örtülü soğuk gelmeyecek şekilde....Bebeğim iyleşir mi yoksa ölür mü?:(
onu uyuyurken görmek çok üzüyor beni:(
Arkadaşım vitamini eksik etme,vitamin ilacının içinde hasta kuşlara ne kadar verilmesi gerektiği yazar sende o kadar ver.Başka yapacağın bişey yok inşallah iyileşir.
hemen öldürmeyelim hasta oldu diye :-) gecmiş olsun öncelikle ilk yapmanız gereken kusu sabit bi oda sıcaklında bulundurmanız vitamin olarak kuscularda satılan vitaminler yerine multi vitamin bebek vitamini tavsiye ederim sulun ağzına 5 damla yeterlidir direnc kazanmasını sağlar soğuk algınlı icin pan terramycin öneririm cok kuvvetli doğru kullanıldındada cok iyi bir ilacdır kullanım sekli suluğa yarımdan daha az su katın ve iki damla dedim ilacı ilave edin not ilaccın etkisi gecmeden icmesi icin kusunuzun ağzıda bi damla bal verin kiprit ucu yada sırınga yardımı ile bu susatır gecmiş olsun...bunları uygularsanız cok büyük bi ihtimal kusunuzun biseyi kalmaz ben yıllardır bu yöntemle soğuk algınlı olan kuslarımı uygularım ve cok memlunum...