Şimdiye kadar 50 tane evcil hayvanım oldu ve hepside öldü şu veya bu sebepten.Kardeşlerimin büyük yeri var bu konuda.Sorum şu ki muhabbet kuşu almak istiyorum,hayvanlarıda inanılmayacak kadar çok seviyorum.Sizce 1 tane mi,yalnızlık çekmesin die 2 tane mi almalıyım?yada almamalımıyım?Şimdiden tşk...
Bence alma yeteri kadar günaha girmişsin..
Ben bile yazdığımı okuyunca caniymişim gibi bir izlenime kapıldım.Sonuçta tutupta ben öldürmüyorum yani.Örneğin kardeşim kapıyı açık bırakıyo,kedi içeri giriyo ve kuşumuz ölüyo.YAda en küçük kardeşim çok küçük olduğundan yeterince itina gösteremiyo hayvan ceyranda kalıyo vb...
Ben cani diyosunuz demedim,okuyunca ben bile öyle hissettim dedim.Bazı şeyleri yalnızca okumamalı,yorumlamakta gerekir.İtina göstermediğimi nereden biliyosun?Uzun zamandır evcil hayvan almadım ve artık yetişkin bir insanım.Bazı konularda çok alıngaanım artık kusura bakma
bence kenar kosede kalmayacak, birseyler paylasabilecegin bir hayvan al mesela kopek hem hayvanlara karsı sorumlulugunu gelistirir hemde sevgisini gosterir sen dalgınlıkla ilgilenmesen bile o illa hatırlatır itinalı davranmadıgını dusunmuyorum bende sus tavukları bıldırcın kopek gine domuzu var ama hangi hayvana asırı ilgi gostersem kaybediyorum sakınılan goze cop batar misali
Herkese merhaba, TzNn arkadaş, cevap yazan diğer arkadaşlar haklı, evde bukadar doğal afet varken muhabbet gibi çok narin bir hayvan beslemek demek, şimdiden bile bile lades demek olur. İlla ki bir hayvan beslemek gerekiyorsa bu tür etkenlerden kolayca etkilenmeyen bir cins seçmek en iyisidir. Kolay gelsin.
aslında aynı seylerden bahsediyoruz ama köpeklere karsı yaklasım farklı köpek sadece sevgi istemez bakımda ister tuy toprak yemek wc vs. fakat bunları asmanın en kolay oldugu dostumuzdur aynı zamanda, cunku hatırlatır asla cool degildir, zavallı asla.! cozum uretir karnımı acıktı ona gore ciftlesme ihtiyacımı var daha farklı davranır ister istemez onun hem sahibi hem kolesi olrsunuz ve Tznn arkadasımız bir sekilde hayvan beslemek istiyorsaki bu kopek degil kus oldugunu belirtmis ben sedece fikir beyan ettim saglıcakla