Muhabbet Kuşları

işte benim ingiliz muhabbetim

uzun zamandır düşünüpte bir türlü zaman bulup yapamıyordum.işte bu ingilizlerimden bir tanesi orjinal bilezikli şimdiye kadar yavrusunu aldım şu an 8 tane yumurtaları var ve hepsi dolu.diğer ingilizlerimi ve kümesimi görmek isterseniz eğer başına www yazmadan 🔒 Üyelere Özel adresinden kuşlar bölümünde bulabilirsiniz.herkese hayırlı günler bol yavrular.

kadir abi kuşların dehşet bişey ya hiç hayatım boyunca görmedim böyle kuşları sana bol yavrular diliyorum inş uzun yıllar yavru alırsın millette orjinal jumbo görsün 🔒 Üyelere Özel

birader siteni gezdim çok güzel herkese de tavsiye ederim ben de 1 çift aldım ama 2 aydır daha bi gelişme olmadı. ilerde seninki kadar olmasa bile yarısı kadar kuşum olsada onlarla ilgilensem istiyorum. heralde işten ewe gelince tüm zamanın onlarla geçiyodur çok güzel bi duygu olsa gerek. msn adresin varsa görüşmek isterim. kendine iyi bak.

Selam, sitenizi gezdim sizi tebrik ediyorum kuşlarınız çok güzel yavrularda öyle çok güzel bi, jumbo ailesi kurmuşsunuz..kuşlarınızla sağlıklı günler diliyorum

arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim.kuşlarımı beğendiğiniz içinde ayrıca mutlu oldum.kendi çabalarım doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalıştım. bu çabalarım aşamasında bana yardımı olan herkese çok teşekkür ederim başta ankaradan oktay abi, istanbuldan cemal ve diğerleri.yakın zaman içinde yine hollandadan ünlü bir üreticinin üretimi bırakmasından dolayı elindeki damızlıklar gelecek bana onlarıda zaman içinde resimlerini ekleyeceğim. herkese bol yavrulu ve evcilli günler dilerim.

kadir abi merhaba ben gaziemirden ali.siteniz harika.ingiliz çiftleriniz çok güzel.allah nazardan korusun.sizinle tanışmak isterim.msn adresim: 🔒 Üyelere Özel arada gaziemirden asil abinin size selamı var.saygılar sevgiler.

Yanıtlamak için giriş yapın