Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
yavru beyaz dişi iran kedisi istiyorumm.....
yavru beyaz dişi iran kedisi istiyorumm.....çok istiyorum bi yavru kedi.eğer vermek isteyen varsa alıp bakabilirm ama dedğim gibi yavru dişi ve genel olarak beyaz:)belki duman rengide olabilir...
mrb Yavrular henüz 10 gunluk fakat şu andan itibaren yuva aramaya başladık.Bununla ilğili olarak 2 aylık olarak belli bir ücret karşılıgı verilicekdır yavrular. irt:[email protected] dilek akçay
merhaba duman rengi chinclia var elimde görmek istersen [email protected] ulasabilirsin
Selam elimde bir tane çok sevimli 2 aylık iran kedisi war.Kendi yawrularım.Karnesi ve aşıları tam gayet sağlıklı cok oyuncu bır kedicik.İrtibar için:0266 239 51 57 cep:0543 562 65 05
mrb Yavrular henüz 3haftalık şu andan itibaren yuva aramaya başladık.bebekler dişi.Bununla ilğili olarak 2 aylık olarak belli bir ücret karşılıgı verilicekdır yavrular. irt:[email protected] dilek akçay
Merhaba 3 gun önce iran kedmiz doğum yaptı ve 7 tane yavru dunyaya getirdi hepsi birbirinden guzeller şuanda veteriner gözetimindeler anne ve baba safkan iran olmakla birlikte yavrularda beyaz ile sarı tonları arasındadır.Sadece elimizde 2 tanesi kaldı şimdiden satıldı hızlı olursan sevinirim çünkü pet shop fiyatının yarısına veriyorum Bu arada sadece İzmire verebilirim bende izmirmiliyim... Irtibat için:[email protected]